NBA'de Michael Jordan Sahibi Olduğu Charlotte Hornets'in Hisselerini Satma Kararı Aldı

Burak Alaca
17.03.2023 - 12:50 | Son Güncellenme: 17.03.2023 - 13:17

NBA efsanesi Michael Jordan sahibi olduğu Charlotte Hornets'i elden çıkarma kararı aldı. Jordan takımdaki hisselerini satılığa çıkarıyor.

NBA'de Michael Jordan Sahibi Olduğu Charlotte Hornets'in Hisselerini Satma Kararı Aldı

AJANSSPOR-HABER

NBA'in Doğu Konferansı ekiplerinden Charlotte Hornets el değiştiriyor. Takımın sahibi NBA efsanesi Michael Jordan hisselerini elden çıkarma kararı aldı. Böylelikle "Majesteleri" lakaplı Michael Jordan'ın NBA'deki "Takım Sahibi" unvanı son bulacak.

Hissedarlar devrede

ESPN'den Adrian Wojnarowski'nin haberine göre Jordan sahip olduğu çoğunluk hisselerini takımın diğer hissedarı Gabe Plotkin ve diğer NBA ekibi Atlanta Hawks'ta hisseleri bulunan Rick Scnhall'a devretmek için görüşmelerini sürdürüyor.

13 yılda 2. tur gelmedi

Michael Jordan, Charlotte Hornets'i 2010'da yaklaşık 275 milyon dolar karşılığında satın almıştı. Hornets o günden bu yana geride kalan 13 yılda sadece 3 kez play-off yapma başarısı gösterdi fakat hepsinde ilk turda elendi.

İlgini Çekebilir
Michael Jordan'ın ayakkabıları, müzayedeye çıkacak
Habere Git

Oyunculuğunda NBA'İn yüzü oldu

Oyunculuk döneminin 2 sezon hariç tamamını Chicago Bulls'ta geçiren Michael Jordan, burada 6 şampiyonluk kazanırken 6 kez de finallerin en değerli oyuncusu oldu. Jordan kariyerini sürdürdüğü dönemde NBA'in yüzü olarak tanınıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler