Jordan'ın aşk mektubu 25 bin dolara satıldı

02.06.2020 - 14:00 | Son Güncellenme: 02.06.2020 - 14:55

Jordan'ın aşk mektubu 25 bin dolara satıldı

The Last Dance adlı belgesel ile bir kez daha adından söz ettiren ABD'li efsane basketbolcu Michael Jordan'ın yazdığı aşk mektubu açık artırmada 25 bin 703 dolara alıcı buldu.

17 yıl önce basketbolu bırakan Michael Jordan, The Last Dance belgeselinin geniş kitlelere ulaşması sonucu yeniden en çok konuluşan isimlerden biri haline geldi.

Amerikan basınında yer alan habere göre; Jordan'ın 1989 yılında sevgilisi Amy Hunter'a yazdığı 20 sayfalık aşk mektubu açık artırmada 25 bin 703 dolara alıcı buldu

Bundan 6 yıl önce 2560 dolara satılan mektubun değeri, Jordan hakkındaki belgeselin yarattığı etkiyle yaklaşık 10 katına çıkarmış oldu.

Mektuptan bir bölüm

Efsane basketbolcu yazdığı mektupta kendisiyle ilgili şu ifadelere yer vemişti:
"Amy, bazen bu dünyadaki en bencil insanım çünkü bir yıl boyunca düşündüğüm tek şey Michael'dı. Bir hata yaptığımı itiraf ediyorum ama değiştirmeyi zor buldum. Diyelim ki hatayı değiştirdim; karşılaşacağımız sorunlara inanamazsın. Düşünülemez. Hoş ya da özel bir ilişkimiz olmazdı. İşimiz tüm dünyanın görüşleri için hazır. Bu, yaşayamayacağım bir baskı"

Jordan, aktris Amy Hunter'a mektup yazdıktan birkaç ay sonra Juanita Vanoy ile evlenmişti. İkilinin evliliği 2006 yılında sona ermişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler