Messi tartışmalarına Jordi Alba da katıldı! Çarpıcı sözler!

21.06.2018 - 15:14 | Son Güncellenme: 21.06.2018 - 18:14

İspanyol futbolcu Jordi Alba, Arjantin'de beklentilerin altında kalan Messi'ye yönelik eleştirileri değerlendirdi. Dünya Kupası haberlerini sitemizde bulabilirsiniz.

İspanya Milli Takımı forması giyen Jordi Alba, 2018 Dünya Kupası’ndaki performansları, teknik direktörlük görevine Fernando Hierro’nun getirilmesi ve Arjantin Milli Takımı'ndaki performansıyla eleştiri oklarının odağı olan Messi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Favori görünmek değil, kazanabilmek önemli”

1-0’lık İran galibiyeti sonrası konuşan Alba, ”Bu maçta iyi oynadığımızı düşünüyorum. Favori olmak çok önemli değil. Kazanabilmek önemli. Favoriler de bazen küçük farkla kazanabiliyor” diye konuştu.

“Messi’nin bu şekilde eleştirilmesini anlamıyorum”

Barcelona’dan takım arkadaşı Messi’nin kupada beklentilerin çok altında kaldığı yönündeki eleştirileri yorumlayan Alba, ”Messi’nin bu şekilde eleştirilmesini anlamıyorum. Kendisi Arjantin’i çok daha iyi bir hale getiriyor. Futboldan anlayan herkes Leo'yu eleştirmiyor” dedi.

“Hierro çok iyi bir iletişim kurdu”

Hierro ve görevden alınan Lopetegui’yi kıyaslamasının istenmesi üzerine ise İspanyol oyuncu, “Fernando Hierro, takımla çok iyi iletişim kurdu. Oyunculara çok yakın ve zaten birbirimizi tanıyorduk. Teknik direktörlük görevini üstlenmesinden dolayı mutluyuz. Kendisinden öğrendiğimiz şeyler var. Umarım ki Hierro iyi işler çıkarmaya devam eder” ifadelerini kullandı.

“İyi şeylere değil, kötü şeylere konsantre olunuyor”

İspanyol taraftarlara da mesaj gönderen Barcelona’nın beki, ”Son yıllarda açıkçası eleştirilere alıştık. Her zaman iyi şeylere odaklanmak yerine nedense kötü şeylere konsantre olunuyor. Bu hayatta mutlaka pozitif olmanız gerekiyor. Bu kadar eleştirilmememiz gerek” diyerek sözlerini tamamladı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler