Transfer Radyospor'da açıklandı, imzalar atıldı!

04.08.2020 - 15:51 | Son Güncellenme: 04.08.2020 - 15:51

Sivasspor, Jorge Felix'i kadrosuna kattı. İspanyol futbolcu Sivasspor'a kaç yıllığına imza attı, transfer oldu? Jorge Felix kimdir? İşte detaylar...

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor, geçtiğimiz sezon Polonya 1. Lig ekiplerinden Piast Gliwice forma giyen Jorge Felix ile kulüp tesislerimizde başkan Mecnun Otyakmaz’ın da hazır bulunduğu törende 2020-2021 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor, geçtiğimiz sezon Polonya 1. Lig ekiplerinden Piast Gliwice forma giyen 28 yaşındaki Jorge Felix ile iki 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor Kulübü, yeni futbolcusu için imza töreni düzenledi.

Jorge Felix kimdir?

22 Ağustos 1991’de İspanya’nın başkenti Madrid’te dünyaya gelen Jorge Felix Munoz Garcia, futbola Atletico Madrid alt yapısında başladı. Forvet arkası olarak görev yapıyor. Colonia Moscardo, Getafe, AD Alcorcon, Trival Valderas, Rayo Majadahonda ve Lleida Esportiu forması giyen Felix son olarak Piast Gliwice forması terletti. 28 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Polonya’da 33 maçta 16 gol 4 asist yaparak yılın futbolcusu seçilmişti.

Transfer Radyospor'da açıklanmıştı

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Jorge Felix ile prensip anlaşmasına vardık. Jorge Felix transferi imzaya kaldı. Abdelhamid Sabiri ve Serdar Dursun gündemimizde değil. Deniz Kadah'ı devre arasında çok istedik fakat o dönem bu transfer olmadı. Deniz Kadah, Göztepe'den ayrıldı. Deniz'i çok isterim fakat biz sadece 1 tane yerli oyuncu transfer edeceğiz. Bundan dolayı bu transferi düşünmemiz lazım." demişti.

Senin için hazırladığımız haberler