Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Arda Güler ve İsmail Yüksek Açıklaması

Akın Ungan
19.09.2022 - 00:17 | Son Güncellenme: 19.09.2022 - 00:22

Süper Lig'de Fenerbahçe, Alanyaspor'u 5-0 yendi. Maçtan sonra Teknik Direktör Jorge Jesus, Arda Güler ve İsmail Yüksek hakkında konuştu. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Arda Güler ve İsmail Yüksek Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Alanyaspor'u ağırladı. Sarı-Lacivertliler mücadeleyi 5-0 kazandı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, taraftarın oynamasını istediği Arda Güler ve İsmail Yüksek hakkında konuştu.

"Arda'nın şimdilik hazır olduğunu düşünmüyorum"

Arda Güler’in performansı hakkında konuşan Jorge Jesus, “Arda henüz 17 yaşında bir oyuncu. Herkes onu oynarken görmek istiyor. Ama hala tabii ki geliştirmesi gereken şeyler var. Fenerbahçe ile kıyasladığımızda milli takımda oynamak daha da zor. Onun şimdilik bunun için hazır olduğunu düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

"Çok güçlü değil, topsuz oyunda çok hızlı değil"

Jesus, "Oyuncunun değerini biliyoruz. Adım adım öğrenmeli ve değiştirmeli kendisini. Fiziksel anlamda çok güçlü değil, topsuz oyunda çok hızlı değil. Geliştireceği şeyler var. Yaşı sebebiyle normal bunlar. Topla çok yetenekli bir oyuncu ama futbol sadece bu değil. Futbolda yeteneğin yanına eklenmesi gereken şeyler var. O da Türk Milli Takımı’nın geleceği olacak” dedi.

“İsmail Yüksek milli takımın geleceği olacak”

İsmail Yüksek’in milli takıma çağrılmasıyla ilgili konuşan Jorge Jesus, “İsmail, fiziksel kalitesi etkileyici genç bir oyuncu. Kazanma hırsı var. Her zaman özverisini gösteriyor. Şimdiye kadar da iyi maçlar çıkardı. Sadece Türk Milli Takımı’nın değil, tüm takımlar kalitesini gördü. Kendisi Türk Milli Takımı’nın geleceği olacak. Bir şekilde devam etmeli ve kendisine inanmalı" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler