Fenerbahçe'de Jorge Jesus'dan Ankaragücü Maçı Sonrası Sözleşme Açıklaması

Orhan Gülek
15.04.2023 - 23:10 | Son Güncellenme: 15.04.2023 - 23:26

Süper Lig'in 29'uncu haftasında Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, sözleşmesi hakkında gündem olacak açıklamada bulundu.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'dan Ankaragücü Maçı Sonrası Sözleşme Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında 81. dakikada geriye düştüğü maçta Ankaragücü'nü 87'de penaltıdan Valencia ve 90+6'da Crespo'nun golleriyle 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında Galatasaray'ı takibini sürdürdü.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

"Bugünkü galibiyet oyuncularımın hakkıydı"

İlk olarak maçı değerlendiren Jesus, "Fenerbahçe pes etmeyen bir takım. Fenerbahçe savaşan bir takım. Fenerbahçe inançlı bir takım. Fenerbahçe karakterli bir takım. Umarım sakat oyuncular da bir an önce takıma geri dönerler. Bugünkü galibiyet oyuncularımın hakkıydı. Oyunculara çok güzel bir moral oldu. Sonuna kadar inandılar." dedi.

"Nedenini anlamıyorum"

Taraftarın oyuncularına tepkisini de dile getiren Jesus, "İrfan sonradan oyuna girdi. Onun da performansı bizim için önemliydi. 2 golde de katkısı vardı. Ki oyuna girerken taraftarlar ona pek fazla sevgi gösterisinde bulunmadılar. Anlamıyorum aslında. Sezonun bu kadar kritik bir döneminde bir taraftar grubu neden oyuncularını protesto eder, neden yuhlar. Daha oyuna yeni girmişti. İyi kötü bir şey yapmamıştı bile. Valencia şu anda bu ligde en çok gol atan oyuncu. Bu kadar zor ligde 25 gol atmış bir oyuncu nasıl bir pozisyon kaçırdığında ıslıklanıyor anlayamıyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Fener, öldü öldü dirildi
Habere Git

"Ben İrfan'ın kalitesine inanıyorum"

İrfan Can Kahveci'nin kaliteli bir oyuncu olduğunu dile getiren Jesus, "İrfan çok tecrübeli ve büyük oyuncu. Ben İrfan'ın kalitesine inanıyorum. Tıpkı diğer oyuncularıma inandığım gibi. Bu yüzden buradayım zaten." dedi.

"Başkanımız kalırsa, senaryo benim için farklı olur"

Fenerbahçe'deki geleceği hakkında da konuşan Jesus, "Başkanımız beni davet etti, bu sene sonuç ne olursa olsun önümüzdeki sene için konuşmak istedi benimle. Ben de her zaman olduğu gibi kararımı sezon bittiğinde son gün veriyorum. Daha önce de hep bu şekilde oldu. Başkanımız kalırsa benim için senaryo farklı olur ama başkanımız kalmazsa seneye ben burda olmam." ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus'tan maç sonu flaş hamle!

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, MKE Ankargücü karşılaşmasının ardından takımı orta sahada topladı ve kısa bir konuşma yaptı. Jesus, ardından oyuncuları soyunma odasına gönderdi.

Futbolcular taraftarı alkışlamadı

Yaşanan olayda Fenerbahçeli futbolcular taraftarı alkışlamadan direkt soyunma odasına gitti.

Galatasaray derbisi sonrasında da yapmıştı

Jorge Jesus, iç sahada 3-0 kaybedilen Galatasaray derbisinin ardından da benzer bir hareket yapmış ve futbolcularla maç sonu orta sahada toplantı yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler