Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Galatasaray Maçından Sonra Açıklama Yaptı

Ali Bozkurt
08.01.2023 - 21:43 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 21:55

Süper Lig'in 18. haftasında kendi sahasında Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, maçtan sonra açıklama yaptı. Detaylar...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Galatasaray Maçından Sonra Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de kendi sahasında Galatasaray'ı konuk eden ve 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, tüm sorumluluğu kendi üstüne aldı. Jesus, taraftarların yönetime tepki vermesine de cevap verdi. İşte Jesus'un açıklamaları ve maç değerlendirmesi...

''Kırmızı kart zorlaştırdı''

Jorge Jesus, ilk yarıda maçın hakimi olduklarını söylerken, gelen kırmızı kartın işleri bozduğunu söyledi. Jesus, ''Normalde Fenerbahçe'nin alışık olduğunun dışında çok hata yaptık. İlk yarıda daha çok pozisyona girdik. Galatasaray seken topta kolay gol buldu. İkinci yarı iyi başladık ama 2-0 ve İrfan Can'ın kırmızı kart görmesiyle zorlaştı.'' dedi.

''Tüm sorumluluk benim''

Galatasaray'ın sakin kalmasını dile getiren tecrübeli teknik adam, yenilginin faturasını da kendisine kesti. Jesus, ''Galatasaray daha sakin kaldı. Ligin şampiyonu belirlenmedi. Rakibimizin önüne geçebilirdik bunu değerlendiremedik ama kazanan şampiyonluğu ilan etmeyecekti. Bir sorumlu varsa o benim. Başkanın hiç sorumluluğu yok. Bugün aldığımı mağlubiyet birliğimizi bozmayacak. Kimseyi suçlayamam, bir suçlu varsa o benim.'' dedi.

''Daha önce böyle bir şey yaşamadım''

Takımında kırmızı kart görünce 6 eksiklik olduğunu dile getiren Jesus, ''Transfer konusunu konuşmak önemli değil. Kısa süre öncesine kadar ligin en iyi takımı olarak görülüyorduk. Kararlı bir şekilde yolumuza devam etmeliyiz. Maçın ikinci yarısında işler karmaşıklaştı. 1 kişi eksik kalınca işler zorlaştı. 6 kez eksik kaldık, bunu çözmemiz lazım. Ben daha önceki takımlarımda böyle bir şey yaşamamıştım.'' dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler