Jorge Jesus: "Fenerbahçe Böyle Oynar"

İsa Kethüda
05.10.2022 - 11:22 | Son Güncellenme: 06.10.2022 - 00:52

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun 3. haftasında yarın AEK Larnaca ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus basın toplantısında konuştu...

Jorge Jesus: "Fenerbahçe Böyle Oynar"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun 3. haftasında yarın Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi AEK Larnaca'yı konuk edecek. Karşılaşma öncesi Teknik Direktör Jorge Jesus basın toplantısı düzenledi.

"Gruptan çıkma amacını gösterdi"

Portekizli teknik adam, "İki takım içinde önemli olacak. Larnaca, Kiev'i yendi ve gruptan çıkma amacını gösterdi. Rakibimiz çok tanınmasa da kaliteli oyuncuları var. 

"Bize önlem almak kolay olmuyor"

Maçta zorluklar çıkacaktır ancak biz taraftarımızla birlikte bunu aşmak, kolaylaştırmak için çalışmalar yapıyoruz. Rakiplerimiz bize karşı net bir strateji belirlemekte zorlanıyor. Her maçta farklı 11 oynattığımız için bize önlem almak kolay olmuyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de sistem değişiyor! AEK Larnaka maçında...
Habere Git

"Zor bir maç olacak"

Bunun bizim için avantaj olduğunu düşünüyorum. Maç zor bir maç. Kaliteli oyuncuları var. Yarınki maçı kazanırsak gruptan çıkma konusunda avantajlı hale geleceğimizi düşünüyoruz.

"Fenerbahçe böyle oynar"

Lig maçı olsun Avrupa maçı olsun aynı fiziksel mücadeleyi sahada göstereceğiz. 90 dakika boyunca baskı yapan bir futbol sergilemek istiyoruz. Fenerbahçe böyle oynar. 

"Ligde en çok gol atan takımız"

Her maçta aynı futbolu sergilemek istiyoruz. Her takım deplasmanda oynadığında gol atmakta zorlanabilir. Ligde en çok gol atan takımız, bu da ofansif kalitemizi gösteriyor. 

İlgini Çekebilir
İsmail Yüksek: "Ülke puanına katkı sağlamak istiyoruz"
Habere Git

"Yarın İsmail Yüksek oynayacak"

İsmail Yüksek ile Arao rotasyonda bulunuyor. Yarın İsmail Yüksek oynayacak. Bu Avrupa'ya özgü bir değişiklik değil ama öyle denk geldi" dedi. 

İlgini Çekebilir
TFF'de 3 önemli isim gönderildi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler