Jorge Jesus Fenerbahçe taraftarını kızdıracak! Görüşmeler başladı...

Özgür Koç
23.02.2024 - 12:55 | Son Güncellenme: 23.02.2024 - 13:17

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Hilal'i çalıştıran Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, sarı lacivertlilerin iki isminin peşine düştü. Detaylar haberimizde...

Jorge Jesus Fenerbahçe taraftarını kızdıracak! Görüşmeler başladı...

AJANSSPOR - HABER

2022-23 sezonunda şampiyonluk hasretine son vermesi için Fenerbahçe teknik direktörlüğüne getirilen Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, sarı lacivertlilerin sezonu ikinci sırada bitirmesinin ardından Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. 

Al Hilal'le 30 maçtır kaybetmiyor

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in başına geçen Jesus, Suudi ekibiyle 30 maçtır kaybetmiyor. En yakın rakibi Al-Nasr'ın 7 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Al-Hilal, Portekizli teknik adamın sözleşmesini uzatmayı planlıyor.

İlgini Çekebilir
Konferans Ligi'nde kuralar çekiliyor! İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
Habere Git

Jesus, Fenerbahçe'den iki ismi transfer listesine aldı

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Jorge Jesus, eski takımı Fenerbahçe'den iki ismi gündemine aldı.  

Jesus'un ilk hedefi Mario Branco

Habere göre; Portekizli hocanın Fenerbahçe'den ilk hedefi sarı lacivertli kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan vatandaşı sportif direktör Mario Branco.

Branco ile Fenerbahçe'de bir yıl birlikte çalışan Jorge Jesus, başarılı futbol adamının birçok kulüp ve futbolcu ile olan olumlu ilişkilerinden faydalanmak istiyor.

Fenerbahçe'nin gözbebeği Fred'i de istiyor

Jesus'un Fenerbahçe'den istediği ikinci isim ise Kanarya'nın göz bebeği Brezilyalı orta saha Fred... 69 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe'ye sezon başında Manchester United'dan 9 milyon 740 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ve gösterdiği performansla takın en önemli parçalarından biri haline gelen Fred'i kadrosunda görmek istiyor.

Fred için 40 milyon Euroluk teklif

Al-Hilal'in Jesus'un kadrosunda görmek istediği 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız için yaz aylarında Fenerbahçe'nin kapısını 40 milyon euroluk bir teklifle çalacağı ileri sürüldü.

Görüşmeler başladı iddiası

Arap basınında Fahd bin Nafel liderliğindeki Al-Hilal yönetimiısı Brezilyalı oyuncunun transferi için görüşmelere başladığı kaydedilirken, "Anlaşmanın sağlanması çok yakın. Transfer ücreti olarak da 40 milyon euro Fenerbahçe'ye önerilecek. Al-Hilal yönetimi, Jorge Jesus'un talepleri doğrultusunda bu transfere bu kadar bütçe ayırdı. Brezilyalının transferi oldukça yakın gözüküyor" denildi.

 

Senin için hazırladığımız haberler