Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray Maçı Hakkında Konuştu

Ali Bozkurt
03.01.2023 - 22:45 | Son Güncellenme: 03.01.2023 - 22:57

Süper Lig'de Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray Maçı Hakkında Konuştu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, derbi hakkında da açıklamalarda bulundu. İşte Jesus'un Galatasaray maçı yorumları ve detaylar...

''Bu zemin utanç vericiydi''

Antalyaspor maçından hemen sonra açıklama yapan Jorge Jesus, "Bu zemin utanç vericiydi. 3. golümüzün neden iptal edildiğini anlayamadım. Batshuayi'nin faul yaptığı söylendi ama pozisyon temizdi. Rossi'nin golü iptal edildi. 3-1 olsaydı, o gol neden iptal edildi anlamadım, orada maç kopacaktı.'' dedi.

''Temiz golü neden iptal ettiler''

Antalyaspor'un ofsayt pozisyonu ve Rossi'nin iptal edilen golünü değerlendiren Jesus, "Rakibin 90+8'de attığı golde VAR'ın kararı çok doğru. Çünkü, rakip forvet golden önce Bright'ı bloke ediyor. Bu karar, doğru bir karar. VAR'ı tebrik ediyorum. Rossi'nin temiz golünü neden iptal ettiler? Anlamadım.'' ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Noel Baba diyarından 3 puanla dönüyor
Habere Git

''Galatasaray maçı, bizim için diğer maçlarla aynı''

Galatasaray derbisinin sorulması üzerine Jorge Jesus, "Galatasaray maçı, bizim için diğer maçlarla aynı. Normal bir maç! 3 puan değerinde. Ne daha az, ne daha çok puan. Galatasaray'a saygı duyuyorum. Oynadığımız her maç 3 puan değerinde. Bu maça da normal maç gözüyle bakıyorum. Barcelona, Real Madrid ile de oynasak aynı düşüncede olurum. Çünkü, her maç 3 puan." ifadelerini kullandı.

''Valencia yetişecek''

Enner Valencia'nın sakatlığı hakkında konuşan Jorge Jesus, Galatasaray maçına yetişeceğini duyurdu. Jesus, "Valencia, Galatasaray maçında iyileşmiş olacak. Pedro'nun biraz daha zamana ihtiyacı var. Luan iyileşmeye yakın ama henüz hazır değil." dedi.

''Taraftarımız önünde derbiyi kazanacağız"

Maçtan hemen sonra derbi hakkında konuşan Fenerbahçeli Zajc, "Bugünkü aldığımız 3 puanla bizim için daha kolay olacak o derbiye çıkmak. Önümüzde 3 gün var. O maça iyi hazırlanacağız. Taraftarımız önünde derbiyi kazanacağız" dedi.

''Mutluyum ki Galatasaray maçında oynayabileceğim''

Galatasaray maçı öncesi sarı kart sınırısında olduğunu ve kart görmediği için mutlu olduğunu söyleyen Ferdi Kadıoğlu, "Gerçekten zorlu bir maçtı. Saha da oldukça zorlayıcıydı, neredeyse imkansızdı top oynamak. Daha çok hava toplarını düşündük. Geri dönüş sağlayıp, 3 puan aldığımız için mutluyum. Bizler açısından gerçekten önemli bir maç olacak. Mutluyum ki o maçta oynayabileceğim. Çünkü sarı kart sınırındaydım" dedi.

''Onlar gelecekler''

Galibiyet golünü getiren Batshuayi, Antalyaspor maçını değerlendirirken Galatasaray derbisi hakınnda da konuştu. Golcü oyuncu, "Bizler açısından zorlu maçtı. İyi bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Ciddi şekilde maçımıza çıktık ve 3 puanı kazanmasını bildik. Onlar gelecekler stadımıza. Elimizden geleni ortaya koyarak 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler