Jorge Jesus, F.Bahçe Başkanı Ali Koç İle Görüşme Yaptıklarını Doğruladı

İsa Kethüda
27.04.2022 - 12:40 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 14:31

Son dakika haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer alan Jorge Jesus, başkan Ali Koç ile görüştüklerini doğruladı.

Jorge Jesus, F.Bahçe Başkanı Ali Koç İle Görüşme Yaptıklarını Doğruladı

AJANSSPOR-HABER

Uzun zamandır Fenerbahçe'nin teknik direktörleri adayları arasında yer alan ve sarı-lacivertli takımın başkanı Ali Koç ile olan fotoğrafı basına sızan Jorge Jesus sonunda suskunluğunu bozdu.

Jorge Jesus görüşmeyi doğruladı

Hürriyet'in derlediği ve Lance'de yer alan habere göre; Flamengo'nun şampiyonluk kutlamaları için Brezilya'da olan Jorge Jesus, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşme yaptıklarını doğruladı.

İlgini Çekebilir
Çok büyük risk, Jesus ortalığı yıkar!
Habere Git

Fenerbahçe'yle görüştük

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Portekizli teknik adam, "Evet doğru, görüştük ama henüz anlaşma yok. Birçok teklif değerlendiriyorum. Düşünmek için zamanım var" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe: Anlaşma yok

Bilindiği üzere Fenerbahçe Kulübü, dün futbol A takımı teknik direktörlük görevi için Portekizli Jorge Jesus ile anlaşma sağlandığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıklamıştı.

Teknik direktör konusunda detaylı bir çalışma yapıldığının vurgulandığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

 

"Bilgimiz ve onayımız dışında servis edilen özel bir toplantıya dair fotoğraf referans gösterilerek yaratılmaya çalışılan 'anlaşma sağlandı' yaklaşımı kesinlikle gerçekleri yansıtmamaktadır. Kulübümüz kaynaklarınca daha önce de bilgilendirme yapıldığı şekilde, teknik direktör sürecinde tüm seçenekler etraflıca ve kapsamlı şekilde, harcama limitlerinden yeni spor yasasına kadar her detay dikkate alınarak yürütülmektedir. İlgili görüşmeler yeri geldiği zaman birebir yapılmaktadır. Konu ile ilgili gereken açıklamalar, olumlu olumsuz neticelendiğinde resmi mecralarımız üzerinden yapılacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler