Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Ümraniyespor maçı sonrası açıklama yaptı

09.08.2022 - 00:20 | Son Güncellenme: 09.08.2022 - 01:05

Süper Lig'in 1. haftasında kendi sahasında Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Ümraniyespor maçı sonrası açıklama yaptı

AJANSSPOR HABER

Kendi sahasında Süper Lig'in yeni ekibi Ümraniyespor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Zorlu karşılaşma sonrasında Sarı-Lacivertlilerin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

''3 tane duran toptan gol yedik''

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, karşılaşmadan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Jesus, ''İstediğimiz sonucu alamasak da izleyenler için iyi bir maçtı. 3 tane duran toptan gol yedik. İstediklerimizi yapamadık. Rakibimizin hakkını vermemiz lazım. Rakibimiz bizim için işleri zorlaştırdı. Fenerbahçe kötü sonuçlar alsa da şampiyonluğa inanır. Önümüze bakacağız inanmaya devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

''Yorgunluklar olabilir''

Jorge Jesus, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Avrupa maçının yorgunluğunu gördük. Bu tarz yorgunluklar olabilir. Bazı futbolcular çabuk toparlanamayabilir. Takım istediğimiz seviyede değil. Hiçbir hoca ilk haftada takımını iyi seviyede görmez ama iyi yoldayız. Sonradan giren oyuncular kaliteyi artırdı ama istediğimiz sonucu alamadık. Kazanamadık ama maçı çevirmek için sonuna kadar savaştı. Bugünü unutup perşembe günkü maça odaklanmak istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

''Herkes çok gol atan iyi forvet ister''

Jorge Jesus, basın toplantısında forvet transferi sorusuna cevap verdi. Jesus, "Herkes çok gol atan iyi forvet ister. Ancak çok gol atanlar pahalı ve Avrupa'nın en iyi liglerinde oynuyorlar. Kolay değil. Transfer penceresinin sonuna doğru fırsat çıkarsa, iyi bir isim almak istiyoruz. Transferin son döneminde iyi isim almak için doğru zaman." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler