Jorge Jesus karar verme aşamasında

01.05.2020 - 16:38 | Son Güncellenme: 01.05.2020 - 16:39

Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Flamengo teknik direktörü Jorge Jesus geleceği ile açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam 2 ay sonra bitecek sözleşmesi için neler söyledi? Brezilya'da devam edecek mi? İşte detaylar...

AJANSSPOR / DIŞ HABER

"Hayatımın kararına sadece iki ay var"

"Şu anda hayatımız koronavirüs salgını ile durmuş durumda. Şu an bundan başka bir şey düşünmüyorum, aklımda hiçbir şey yok. Bu salgın yüzünden ne olacağını bilmek ve karar vermek zorundayım. Flamengo'nun benimle devam edip etmemeleri için gerekli iki ay var. Harika bir ekip oluşturduk. Bu da beni devam etmem için daha fazla motive eden faktörlerin başında geliyor. Hayatımın kararına sadece iki ay var." dedi.

"Virüsle nasıl yaşayacağımızı bilmeliyiz"

Jesus, "Portekiz'de kulüplerin pazartesi günü antrenmana başlayacağını biliyorum. Bu iyi bir gelişme. Virüsle nasıl yaşayacağımızı bilmeliyiz. Futbolcular testten geçecek, aile üyeleri de özel arabalara binecekler. Her iki hafta da bir teste girecekler. Futbol kulüplerine karşı bir muhalefet oluşursa bu da tüm spor müsabakaların durması anlamına geliyor." açıklamasını yaptı.

Rio de Janeiro Belediye Başkanı Marcelo Crivella, koronavirüs tedbirinin en az 15 Mayıs'a kadar süreceğini açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler