Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Kasımpaşa Maçı Ve Enner Valencia Hakkında Konuştu

Ali Bozkurt
29.01.2023 - 21:47 | Son Güncellenme: 29.01.2023 - 21:55

Süper Lig 21. haftasında Kasımpaşa'yı kendi sahasında 5-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik adam Jorge Jesus maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Kasımpaşa Maçı Ve Enner Valencia Hakkında Konuştu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Galatasaray'ın galip gelmesinin ardından kendi sahasında Kasımpaşa'yı konuk eden Fenerbahçe, zirve takibine devam etti. Sarı-Lacivertliler de teknik adam Jorge Jesus, maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

''Net skor oldu''

Önemli olan galip gelmek olduğunu söyleyen Jesus, ''Bizim için önemli olan galip gelmekti. 5-1 gibi net skor olunca daha da iyi oluyor. İyi olduğumuz anlar vardı, istediğimiz kadar iyi olmadığımız dönemler de vardı. 1-0 geriye düştük ama kısa sürede öne geçtik.'' dedi.

''Adana Demirspor maçına odaklandık''

Adana Demirspor maçına hazırlanacaklarını söyleyen Jesus, ''Geriye düştüğümüzde taraftarımız gerilmediler ve bizi desteklediler. Şimdi yapmamız gereken perşembe günü oynayacağımız Adana Demirspor maçını düşünmek.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Enner Valencia: ''Kariyerimde ilk kez 4 gol attım''
Habere Git

Enner Valencia'nın attığı 4 gole değinen tecrübeli teknik adam, ''Valencia 4 gol attı ama sadece 4 gol atmadı, kariyerinde en çok gol attığı sezonu da yaşıyor ve ligin bitmesine daha çok var.'' ifadelerini kullandı.

''Kalitemize güveniyoruz''

Adana Demirspor maçında kalitelerine güvendiklerini açıklayan Jesus, ''Her maç önemli. Bazı rakipler diğerinden güçlü olabiliyor. Adana Demirspor da bunlardan birisi, iyi futbolcuları var ama biz kalitemize güveniyoruz. Bu maç geride kaldı, yarından itibaren Adana maçına hazırlanacağız. '' dedi.

''En çok ikinci gole sevindim''

En çok sevdiğini golün ikinci gol olduğubu söyleyen Jesus, ''İkinci golde sevindim çünkü güzel bir oyundan sonra geldi. Bu sebepten dolayı çok sevindim. Akıllı şekilde hızlı başladık, rakip de hızlı başladı ve öyle gol attı. Bizim öyle gol yemememiz lazımdı. Biz de hızlı gol attık, neredeyse ben bile aksiyonun içinde yer alacaktım.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Arda Güler: "Maçın oyuncusu Enner Valencia"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler