İstanbul'a Geliyor! İşte Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'u Açıklayacağı Tarih...

20.05.2022 - 10:39 | Son Güncellenme: 20.05.2022 - 16:31

Fenerbahçe'nin bir süredir takımın başına getirmek için görüşmelerini sürdürdüğü Portekizli teknik direktör Jorge Jesus konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

İstanbul'a Geliyor! İşte Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'u Açıklayacağı Tarih...

Yeni sezon öncesi teknik direktörünü belirlemeye çalışan Fenerbahçe, uzun süredir görüşülen dünyaca ünlü Portekizli hoca Jorge Jesus'ta mutlu sona çok yakın.

Ailesiyle İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe Kulübü, 2 aydır pazarlık halinde olduğu ünlü teknik adam Jorge Jesus ile prensipte anlaştı. Ailesiyle birlikte İstanbul'a gelecek olan başarılı teknik adam, yapacağı görüşmelerin ardından imzayı atacak.

1+1 yıllık sözleşme

Jorge Jesus ve ekibinin maliyetinin 9 milyon Euro civarında olacağı öğrenildi. Görüşmelerde en çok mukavelenin süresi gündeme geliyordu. 1 yıllık kontrat isteyen Jesus, 1+1 yıllık anlaşmaya razı geldi. İstanbul'daki tur sonrası taraflar imzaları atacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin transferde kare ası
Habere Git

Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklanacak

Sabah'ta yer alan habere göre; Başkan Ali Koç'un bizzat yürüttüğü görüşmelerde, mutlu sonun Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklanması bekleniyor.

Çalıştığı kulüplere 621 milyon Euro kazandırdı

Jorge Jesus, Kanarya'nın başına geçince ayrıldığı Benfica'dan artık ücret alamayacak. Görev aldığı 5 kulüpte (Benfica, Sporting, Flamengo, Al-Hilal) 101 oyuncu satışı gerçekleştiren Jesus, 621.5 milyon Euro'nun kulüplerin kasasına girmesini sağladı. En pahalı oyuncu satışı ise Benfica'dan 68 milyon Euro'ya Manchester City'ye giden Ruben Dias oldu.

Senin için hazırladığımız haberler