Jorge Jesus'tan Emre Mor ve Arda Güler Kararı

İsa Kethüda
09.04.2023 - 09:28 | Son Güncellenme: 09.04.2023 - 09:41

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus, yarın oynanacak Karagümrük maçında bir ilki yapması bekleniyor...

Jorge Jesus'tan Emre Mor ve Arda Güler Kararı

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde yarın Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus, son maçlardaki performanslarıyla göz dolduran Arda Güler ve Emre Mor ile ilgili bir ilki yapması bekleniyor. İşte detaylar...

Arda Güler ve Emre Mor ikilisi 11'e

Fanatik'te yer alan habere göre; Jorge Jesus’un, son dönemde formları iyice artan Arda Güler ve Emre Mor ile ilgili bir ilki yapması bekleniyor. Yarın ligde Karagümrük ile oynanacak kritik mücadelede bu ikilinin birlikte ilk kez 11’de forma giyme ihtimalleri yüksek.

Hücumda Valencia, Serdar

Arda ve Emre’nin önlerinde ise bu sezonun gol makinesi Enner Valencia ile Kayseri mücadelesinin bir diğer yıldızı Serdar Dursun’un görev yapmaları muhtemel.

İlgini Çekebilir
Muslera'dan motivasyon konuşması: "Vazgeçmeyecekler"
Habere Git

Arda Güler 4 gol, 3 asist

Bilindiği üzere, genç yıldız Arda Güler'in ismi dün İspanyol devi Barcelona ile anılmıştı. Bu sezon sarı-lacivertli takım ile 23 maça çıkan 18 yaşındaki futbolcu 4 gol ve 3 asist kaydetti.

Emre Mor'un performansı

Kupada Kayserispor filelerine 2 gol gönderen Emre Mor da, bu sezon görev aldığı 33 karşılaşmada 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Rakip Karagümrük

Öte yandan, Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe arasındaki mücadele yarın saat 20.30'da başlayacak. Müsabakayı beIN Sports HD 1 Naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş seriyi sürdürmek istiyor! Rakip Giresunspor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler