Jorge Jesus'tan Flamengo Sorusuna Yanıt | Fenerbahçe Haberleri

İsa Kethüda
06.03.2023 - 13:12 | Son Güncellenme: 06.03.2023 - 13:26

Jorge Jesus'un sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edilirken Flamengo veya Brezilya Milli Takımı için favori isimler arasında yer aldığı belirtildi.

Jorge Jesus'tan Flamengo Sorusuna Yanıt | Fenerbahçe Haberleri

Kayserispor'u deplasmanda 2-1'le geçen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus'un ismi Brezilya'da gündem olmaya devam ediyor.

Skorer'in derlediği habere göre; Brezilya'dan Flamengo'ya yakınlığı ile bilinen Somosfanaticos, Jorge Jesus'un Coluna do Fla muhabiri Bruno Villafranca'nın Flamengo sorusuna yanıt verdiğini haberleştirdi.

Jesus için Flamenge ve Brezilya Milli Takımı iddiası

Haberde Jorge Jesus'un sezon sonu itibarıyla Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edilirken Flamengo veya Brezilya Milli Takımı için favori isimler arasında yer aldığı belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Hollandalı yıldızdan Galatasaray'a müjde!
Habere Git

Vitor Pereira'nın yerine Jorge Jesus

Flamengo'da teknik direktör Vitor Pereira'nın görevden alınabileceği ve Jesus'un doğal olarak yeni teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edildi.

Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılacak

UOL'nin haberine göre Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı ve Flamengo seçenekleri dışında hiçbir takımla görüşmeyecek ve sezon sonunda Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılacak.

Jesus'tan Flamengo açıklaması

Jesus, Coluna do Fla muhabiri Bruno Villafranca'nın Flamengo sorusuna yanıt verdi. Bruno Villafranca, Twitter hesabından "Jorge Jesus'a 2023 yılında Flamengo'yu çalıştırıp çalıştırmayacağını sordum. Kendisi zekice, kısa ve esrarengiz bir yanıt verdi. Kısa cevaptan sonra başka bir şey söylemedi: Sarılma (Emoji)" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Milli yıldıza Premier Lig ekibi talip oldu!
Habere Git

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Jorge Jesus'un önceliği Flamengo'nun başına geçmek ama aynı zamanda Brezilya milli takımına da sıcak bakıyor.

Senin için hazırladığımız haberler