Fenerbahçe'de Jorge Jesus Bir Futbolcuyu Trabzonspor Maçı Kadrosundan Çıkardı

Akın Ungan
18.05.2023 - 14:25 | Son Güncellenme: 18.05.2023 - 14:45

Süper Lig'de Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında kritik maça çıkacak. Kadıköy'deki maç öncesi Jorge Jesus bir futbolcuyu kadrodan çıkardı. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus Bir Futbolcuyu Trabzonspor Maçı Kadrosundan Çıkardı

Spor Toto Süper Lig'de son düzlüğe gelinirken Fenerbahçe, şampiyonluk yolunun en kritik sınavlarından birine çıkacak. Son haftalarda yaşanan puan kayıplarıyla lider Galatasaray ile arasındaki farkın açılmasına engel olamayan Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Jesus'tan flaş karar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, zorlu maç öncesi flaş bir karar aldı. Dünyaca ünlü çalıştırıcı, maça saatler kala bir futbolcuyu maç kadrosundan çıkardı.

Serdar Aziz maç kadrosundan çıkarıldı

61 Saat'te yer alan habere göre Portekizli teknik adam, savunmada görev verdiği Serdar Aziz'i maç kadrosundan çıkardı.

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de kritik sınav! Fener, Fırtına'ya karşı...
Habere Git

Fenerbahçe'de 4 oyuncu forma giyemeyecek

Fenerbahçe, Trabzonspor maçında 4 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra, sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Lincoln Henrique ve Bright Osayi-Samuel, zorlu müsabakada forma giyemeyecek.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı tarih, saat ve canlı yayın bilgisi

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki Süper Lig maçı 18 Mayıs Perşembe günü, saat 20.00'de başlayacak. Kadıköy'de oynanacak karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının hakemi

Fenerbahçe - Trabzonspor maçını Abdulkadir Bitigen yönetecek. Süleyman Özay ve Mustafa Savranlar yardımcı hakem olurken, Murat Erdoğan ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. VAR koltuğunda Hakan Ceylan oturacak. AVAR'da ise Burak Şeker ve Serkan Ok bulunacak.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak'tan açıklama: Montella, Fenerbahçe'ye mi gidiyor?
Habere Git

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri

  • Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat; Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydin, Attila Szalai, Luan Peres; Willian Arao; Arda Güler, Miha Zajc, Diego Rossi; Michy Batshuayi, Enner Valencia
  • Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Bartra, Eren Elmalı, Larsen, Siopis, Hamsik, Doğucan Haspolat, Trezeguet, Edin Visca, Maxi Gomez

Senin için hazırladığımız haberler