Jorge Jesus'tan Transfer Sözleri: "İsimler Olursa Alırız"

İsa Kethüda
15.01.2023 - 21:55 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 22:00

Fenerbahçe'nin Gaziantep Futbol Kulübü'nü mağlup ettiği maç sonrası sarı-lacivertli takım teknik direktörü Jorge Jesus konuştu. İşte Jesus'un açıklamaları.

Jorge Jesus'tan Transfer Sözleri: "İsimler Olursa Alırız"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Gaziantep Futbol Kulübü'nü deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Bugünkü maçı kazanmak önemliydi"

Jesus, "Bugünkü maçı kazanmak önemliydi. İyi bir takıma karşı oynadık. Harika oyunculara sahipler. Bunlardan birisi Markovic. 19 yaşındakiyken Sırbistan'dan Benfica'ya transfer etmiştim ve sonrasında Liverpool'a gitti. 

"Burada kazanmak kolay değildi"

Burada kazanmak kolay değildi. Adil bir durum oldu. Kaçırdığımız pozisyonlar vardı ama rakibin kırmızı kart görmesi kazanmamıza yardımcı oldu. 

İlgini Çekebilir
Valencia geleceği hakkında net konuştu!
Habere Git

Samet Akaydın hakkında

Samet Akaydın göstermiş olduğu performansla neden çok istediğimi gösterdi. Adana'ya karşı oynadığımızda kalitesini görünce şaşırmıştım. Başkandan istedim ve transfer edildi.

"Bugün Altay da çok yardım etti"

Bizim için onun performansı çok önemliydi. Bugün Altay da çok yardım etti. Bugün galibiyette 4 oyuncu çok iyiydi. Rossi ve Valencia iyiydi. Valencia 2 gol attı. Az pozisyona girip bunları değerlendirebiliyor" dedi.

"Biz de yardımcı olacak isimler olursa alırız"

Transfer durumuyla alakalı konuşan Portekizli teknik adam, "Transfer dönemi geldiğinde her hocaların ilk hedefi elindeki oyuncuları kaybetmemektir. Sonra takviye ister. Biz de yardımcı olacak isimler olursa alırız ama transfer yapmak için yapmayacağız" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Valencia'dan 3 puanlık duble
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler