Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un İlk Transfer Hedefi Real Betis'ten William Carvalho

Akın Ungan
28.05.2022 - 20:02 | Son Güncellenme: 28.05.2022 - 20:15

Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşan Jorge Jesus'un ilk transfer hedefi belli oldu. Real Betisli William Carvalho, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un İlk Transfer Hedefi Real Betis'ten William Carvalho

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefinden uzakta kalan Fenerbahçe, Vitor Pereira'nın ardından göreve getirilen İsmail Kartal ile çıkışa geçerek, ligi Trabzonspor'un ardında 2. olarak bitirdi.

Avrupa bileti almayı başaran Sarı-Lacivertliler, yeni sezona büyük hedeflerle girerken, teknik direktörlük koltuğuna da dünyaca ünlü Jorge Jesus'u getirmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı ifade edilen Portekizli teknik adamın Kanarya'dan istediği ilk transfer ise belli oldu.

Jesus, eski öğrencisiyle gelecek

A Bola'da yer alan habere göre İspanya'da Real Betis forması giyen William Carvalho, Jorge Jesus'un başına geçeceği Fenerbahçe'ye transfer olacak. Sarı-Lacivertliler'e gelen Jorge Jesus'un beraberinde Sporting'den eski öğrencisini de getireceği kaydedildi.

Carvalho Jesus'u istiyor, Betis sıcak bakıyor

Haberde William Carvalho'nun, Jorge Jesus ile tekrar bir araya gelmeyi çok istediği ifade edildi. Yeni sezona İstanbul'da başlamak isteyen Portekizli'nin takımdan ayrılmasına, Real Betis de sıcak bakıyor.

Carvalho'dan bu sezon 4 gol, 5 asist

Real Betis ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan William Carvalho, 4 senedir formasını giydiği La Liga ekibi ile bu sezon 49 karşılaşmada görev aldı. 30 yaşındaki tecrübeli önlibero, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler