Jorge Jesus'un kalma şartı! Top Fenerbahçe taraftarında

Cüneyt Muharremoğlu
28.10.2022 - 15:18 | Son Güncellenme: 28.10.2022 - 15:28

Fenerbahçe'in Jorge Jesus'a yeni sözleşme teklif edeceği haberleri gelirken Portekizli teknik direktörden taraftara çok önemli bir mesaj gitti.İşte detaylar..

Jorge Jesus'un kalma şartı! Top Fenerbahçe taraftarında

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, sarı lacivertlilere geldiğinden beri yaptıklarıyla taraftarların gönlünde taht kurdu. Gerek rotasyon, gerekse sistem, gerekse oyuncu değişiklikleriyle dikkat çeken Jesus Süper Lg'de 10 maçta tek yenilgi aldı, Avrupa Ligi'nde ise yoluna yenilgisiz devam ediyor. 

Rennes karşısında ikinci kez geri döndüler

Hem Süper Lig hem Avrupa'da lider durumda bulunan Fenerbahçe, Rennes karşısında 3-0 geriye düşmesine karşın 3-3'lük beraberliği yakaladı. Fransa'daki maçta da sarı lacivertliler 2-0'ı çevirmeyi başarıp karşılaşmayı beraberlikle tamamlamıştı. 

İki değişiklik, iki gol

Jesus'un ikinci yarıda oyuna dahil ettiği Miha Zajc ve Emre Mor dün gece attığı gollerle oyuna direkt etki etti. Portekizli teknik direktör, daha önce birçok maçta olduğu gibi takımına olumlu etki etmeyi başardı.  

İlgini Çekebilir
Avrupa basını Fenerbahçe'yi yazdı: "Çılgın gece"
Habere Git

Fenerbahçe sözleşmesini uzatmak istiyor

Hem Fenerbahçe yönetimi hem de taraftarlar Jesus'un takıma oynattığı oyundan memnun durumda ve sözleşmesini uzatmak istiyor. Hatta Portekizli gazeteci Pedro Almeida, "Fenerbahçe, Jorge Jesus'un sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatmak istiyor. Kulüp, en yüksek teklifli kontrat teklifini yapmaya hazırlanıyor" açıklamasını yaptı. 

Jesus, sözleşme sorusuna yanıt vermedi 

Bir yıllık anlaşmaya imza atan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek Jesus'un  teklife ne yanıt vereceği ise henüz belli değil. Portekizli teknik direktör, kendisine sorulan kontrat sorularına "Mayıs ayına bu konuda konuşmak istemiyorum" yanıtını verdi.

Jesus'un kalma şartı: O protesto Altay'a değil bana yapıldı

Rennes maçından sonra yaptığı basın toplantısında ise Jorge Jesus, bugüne kadarki en sert konumasını yaptı ve kalma şartını açıkladı. Rennes 3-0 öne geçtiğinde kaleci Altay Bayındır'a tepki gösteren Portekizli hoca, "Taraftarlara seslenmek istiyorum. Oyuncular arasında ayrım yapmayın. Bugün Altay’a tepkiler oldu. Ben de böyle bir şey görmek istemem, böyle bir ortamda bulunmak istemem. O tepkiler Altay’a değil, aynı zamanda bana da yapıldı" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den gerçek bir meydan okuma!
Habere Git

Top Fenerbahçe taraftarında

Jesus'un protestolar için kullandığı "Böyle bir ortamda bulunmak istemem" sözü Fenerbahçe taraftarı için tam bir şok oldu. Sarı lacivertli taraftarların bundan sonra maçta takınacakları tavır Jorge Jesus'un sözleşme kararında belirleyici unsurlardan biri olacak. Yani bir anlamda Jesus'la yola devam edilmesi için top Fenerbahçe taraftarında... 

Jesus'un Fenerbahçe karnesi

Portekizli teknik direktör Fenerbahçe ile tüm kulvarlarda 21 maça çıktı. 13 galibiyet, 6 beraberlik, 2 yenilgi aldı.

JORGE JESUS YÖNETİMİNDE FENERBAHÇE
KULVAR MAÇ GALİBİYET BERABERLİK YENİLGİ
Süper Lig 10 7 2 1
Avrupa Ligi 5 3 2 -
Şampiyonlar Ligi 2 - 1 1
Avrupa Ligi eleme 4 3 1 -
Senin için hazırladığımız haberler