Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un Kalmak İçin 2 Şartı Var!

İsa Kethüda
22.03.2023 - 09:22 | Son Güncellenme: 22.03.2023 - 09:30

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'yi çalıştıran ve sözleşmesi Mayıs ayında bitecek olan Jorge Jesus'un takımda kalmak için iki şartı bulunuyor. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un Kalmak İçin 2 Şartı Var!

İsmi uzun bir süredir Brezilya Milli Takımı ve Flamengo ile anılan Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus'un, kulübü Fenerbahçe'de kalmak için 2 şartı var. İşte detaylar...

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray'ın takıldığı haftada kazanarak puan farkını indiren sarı-lacivertlilerin ana gündem maddelerinden biri de Jorge Jesus'un durumu.

"Mayıs ayında kontratım bitiyor"

Portekizli hoca kontratıyla ilgili sorulara "Mayıs ayında bittiğini herkes biliyor" diyerek net bir yanıt vermiyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, uzatmalarda bıraktı!
Habere Git

Sözleşme uzatmaya yakın

Son günlerdeki gelişmeler deneyimli çalıştırıcının sözleşme uzatmaya daha yakın olduğunu işaret ediyor. Devam kararı için iki durumu bekliyor.

Jorge Jesus, gittiği takımlarda genelde 1'er yıllık kontrat yapıyor. Kalıp kalmayacağına sezon sonunda karar veriyor. Portekizli çalıştırıcı, Fenerbahçe'de de iki durumun oluşmasını bekliyor.

En büyük etken şampiyonluk

Özellikle şampiyonluğun gelmesi Jesus'un Kanarya'da devam etmesi için büyük bir etken olacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yıldızı Mertens, Gençlerbirliği'nin kapısından dönmüş!
Habere Git

Yeniden Devler Ligi

Yeniden Şampiyonlar Ligi platformunda yer alma ihtimali usta çalıştırıcıyı cezbediyor. Jorge Jesus'un bir şartı da sezon sonunda gelecek yılın transferleri için gerekli bütçenin kendisine verilmesi.

Otelde kalıyor

Kanarya'da Jorge Jesus kulüple 1 yıllık kontrat yaptığı için ev tutmadı. Sezon bitiminde kalma kararı verirse artık kendisine bir ev bulunacak.

Yardımcıları çok seviyor

Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye güçlü bir yardımcı kadrosuyla gelmişti. Deneyimli hocayı asiste eden ekip, sarı-lacivertli kulüpte çalışmaktan ve İstanbul'da yaşamaktan dolayı çok mutlu. Eşleri de Türkiye'yi sevdiği için burada kalmak istiyorlar.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da kaynak bulundu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler