Jorge Jesus'un sözleşmesi ne zaman bitecek, ayrıldı mı?

Ali Bozkurt
09.06.2023 - 13:13 | Son Güncellenme: 09.06.2023 - 13:16

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un sözleşmesi merak konusu olmaya başlandı. Takımdan ayrıldı mı, sözleşmesi ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Jorge Jesus'un sözleşmesi ne zaman bitecek, ayrıldı mı?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un sözleşmesi merak konusu olmaya başlandı. Tecrübeli teknik adam takımdan ayrılacak mı? İşte merak edilenler...

Jorge Jesus'un sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Sözleşmesi Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak Başakşehir finalinin ardından sona erecek olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un takımdan ayrılacağı iddia ediliyor.

Jesus'a dev teklif iddiası

 Suudi Arabistan Milli Takımı’nın başına geçeceği ileri sürüldü. Suudi Arabistan basınında Al-Riyadiah’ın haberine göre, Portekizli çalıştırıcı Suudi Arabistan Milli Takımı ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Fenerbahçe ile anlaştığında “Portekiz dışındaki takımlarla 1 yıllık sözleşme imzalıyorum” diyen Jesus, bu anlaşma karşılığında senelik 10 milyon Euro'dan 3 yılda 30 milyon Euro alacak.

Jorge Jesus'un istatistikleri

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider bitiren sarı-lacivertliler, Sevilla engeline takılmış ve Avrupa kupalarına veda etmişti. 68 yaşındaki teknik direktör bu sezon sarı-lacivertlilerde 51 maçta görev yaptı.

Jorge Jesus'un öğrencileri bu süreçte 34 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Portekizli teknik direktörün derbi galibiyeti alamaması dikkat çeken bir başka konu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler