Jorge Jesus'un takımı dünya yıldızını transfer ediyor! Bonservisi...

27.08.2024 - 19:35 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 19:45

Eski Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, dünya yıldızını dev bonservis ücretiyle birlikte transfer etmeye hazırlanıyor.

Jorge Jesus'un takımı dünya yıldızını transfer ediyor! Bonservisi...

AJANSSPOR - HABER

Jorge Jesus liderliğindeki Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Hilal, yeni bir dev transfere hazırlanıyor. İşte detaylar...

Yıldızları bir bir transfer etti

Al Hilal, geçtiğimiz sezon takımın başına Jorge Jesus'u getirmesinin ardından, kadrosuna da Neymar, Malcom, Milinkovic-Savic ve Kalidou Koulibaly gibi yıldızları kattı.

Doludizgin gelen şampiyonluk

Jesus ve öğrencileri, Suudi Arabistan Pro Ligi'nde tozu dumana katan bir performansa imza attı. 34 maç sonunda 96 puan toplayarak şampiyonluğa ulaşan Al Hilal, bu maçlarda 101 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 23 gole izin verdi.

Napoli'nin yıldızını istiyor

Yeni sezonda da başarısını sürdürmek isteyen Al Hilal, Napoli'nin yıldızı Victor Osimhen ile kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Kulüpler anlaştı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Al Ahli, Victor Osimhen'in transferi için Nijeryalı'nın takımı Napoli ile 65 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı.

Osimhen ile görüşmeler devam ediyor

Osimhen için Premier Lig ekibi Chelsea'nin de devrede olduğu belirtilirken, Suudi temsilcisinin Osimhen ile görüşmelere devam ettiği aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler