Jörgensen'den transferde Galatasaray açıklaması!

24.01.2021 - 23:22 | Son Güncellenme: 24.01.2021 - 23:26

Feyenoord forması giyen ve Galatasaray'da forvet transferi için listede yer alan isimlerden biri olan Nicolai Jörgensen, geleceği hakkında konuştu. Jörgensen, Galatasaray'a transfer olacak mı? İşte detaylar...

Jörgensen'den transferde Galatasaray açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna katmaya çalıştığı forvet oyuncu Nicolai Jörgensen'den son dakika açıklaması geldi. Futbolcu, sarı-kırmızılılara yeşil ışık yaktı.

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan ve bu hafta Hollanda Ligi'nde Feyenoord'un 3-2 kaybettiği AZ Alkmaar maçında takımı adına skoru 1-1'e getiren golü atan Nicolai Jørgensen, karşılaşma sonrası transfer durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

"Finansal olarak katkı sağlayabilirsem, gitmek bir seçenek"

30 yaşındaki forvet Jørgensen "Duygularım hala Feyenoord ile yüzde yüz durumda. Ancak futbol her zaman ne istediğinizle ilgili değil. Dikkate alınması gereken pek çok şey var. Buna kulübün bakış açısından da bakmanız gerekir. Neredeyse beş yıldır buradayım, bu kulübü ve bu şehri seviyorum. Burası benim ikinci evim. Ama evet eğer kulübe finansal olarak katkı sağlayabilirsem, gitmek bir seçenek olabilir. Onun dışında konuşmanın anlamı yok" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler