Jose Elias, Lionel Messi'nin neden ayrıldığını açıkladı

18.11.2021 - 22:46 | Son Güncellenme: 18.11.2021 - 22:55

Barcelona'dan PSG'e transfer olan Messi'nin takımdan neden ayrıldığı Barcelona yönetiminin finansörü Jose Elias, üç madde ile açıkladı. İşte detaylar...

Jose Elias, Lionel Messi'nin neden ayrıldığını açıkladı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

21 yıl Barcelona forması giydikten sonra PSG'ye transfer olan ve basın toplantısında göz yaşlarını tutamayan Messi'nin neden ayrıldığı Barcelona yönetiminden Jose Elias açıkladı. Elias, Lionel Messi'nin ayrılığını üç madde de duyurdu. 

AS gazetesinde yer alan habere göre Barcelona'nın finansörlerinden Jose Elias, dünya yıldızı Messi'nin ayrılık serüvenini açıkladı. ''Messi, Barcelona'dan ayrıldığı için ağlamadı'' ifadelerini kullandı. İşte Elias'ın o açıklamaları...

Messi, Barcelona'dan ayrıldığı için ağlamadı

As gazetesinde yer alan habere göre Elias, Messi'nin ayrıldığı için değil, döngü sona erdiği için ağladığını ifade etti. Elias, "Barcelona'yı yeniden kazanan bir takım yapmak için Messi sonrası bir proje hazırlamak gerekiyordu. Bir noktada karara varılmalıydı. Bu hayatın kanunu. Messi, Barcelona'da devam etmediği için değil, bir döngüyü bitirmek üzere olduğu için ağladı." yorumlarında bulundu.

Messi'ye verecek paramız yoktu

Barcelona'nın yeni vizyona girmesi için Messi'nin takımdan ayrılması gerektiğini savunan Elias, "Messi'nin Barcelona'da devam etmemesinin üç nedeni vardı. Birincisi kulübün maaş organizasyonuydu. Maaş kesintileriyle yüzleşmek zorunda kaldı. İkincisi ona verecek paramız yoktu. Messi'ye para yetiştirmek için deveye hendek atlatıyorduk. Üçüncüsü de yeni bir takım ve vizyon yaratmalıydık. Messi varken yapamazdık" yorumlarında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler