Fenerbahçe'de Jose Mourinho, gol makinelerini transfer listesine aldı!

Ali Bozkurt
09.06.2024 - 10:10 | Son Güncellenme: 09.06.2024 - 10:19

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, transfer çalışmalarına başladı. Mourinho, Arthur Cabral, Sehrou Guirassy ve Alexander Sörloth'u listeye aldı.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho, gol makinelerini transfer listesine aldı!

AJANSSPOR HABER

Teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayıran Fenerbahçe, yerine dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu getirdi. Kanarya'da Portekizli teknik adam transfer çalışmalarına başlarken listeye golcü oyuncularını dahil etti. İşte Mourinho'nun istediği isimler...

3 isimi yönetime sund

Takvim'de yer alan habere göre; Fenerbahçe, transfer döneminin açılmasının ardından takıma ilk olarak forvet takviyesi yapacak. Bu doğrultuda Jose Mourinho'nun yönetime 3 isimlik bir liste sunduğu da öğrenildi. İşte o isimler...

Alexander Sörloth

La Liga'da sezonu 22 golle tamamlayan ve özellikle Real Madrid'e attığı dört golle tüm dünyanın gündemine oturan Sörloth'un kontratındaki serbest kalma bedeli 35 milyonun üzerinde ve Atletico Madrid bu bedeli karşılamaya en yakın takım gibi görünüyor.

Arthur Cabral

Fenerbahçe için adı geçen bir diğer santrfor da Benfica'nın Brezilyalı golcüsü Arthur. İlk olarak Basel'de parlayan ve Dusan Vlahovic'in Juventus'a transferinin ardından Fiorentina'nın yolunu tutan Arthur, Benfica'da gözden çıkartılmış durumda.

AZ Alkmaar'dan Pavlidis'i kadroya katmaya hazırlanan Portekiz ekibinin Arthur için istediği bonservis bedeli 15-20 milyon euro arasında.

Sehrou Guirassy

Bundesliga'da sezonu 28 maçta 28 golle tamamlayan Gineli golcü gol krallığı yarışında Harry Kane'in gerisinde kalsa da kariyerinin en parlak dönemini yaşadı.

Bayern Münih ve Newcastle United gibi bol paralı takımların da listesinde yer alan 28 yaşındaki oyuncunun kontratında 17,5 milyon euro karşılığında serbest kalma bedeli bulunuyor ve bu da onu büyük liglerde kendini ispatlamış nispeten ucuz bir golcü arayan takımlar için en önemli hedef yapıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler