Jose Mourinho: "Kendi aramızda eğleniyorduk."

25.08.2024 - 23:44 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 00:12

Süper Lig devi Fenerbahçe, ligin 3. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-0 mağlup etti. Kanarya'da teknik direktör Jose Mourinho maçtan sonra açıklama yaptı. Detaylar...

Jose Mourinho: "Kendi aramızda eğleniyorduk."

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Çaykur Rizespor galibiyetinden hemen sonra yayıncı kuruluş beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...


''Önümüzde yaklaşık 50 maç daha var.''

Maçı değerlendiren Mourinho, "Önümüzde yaklaşık 50 maç daha var. 50 maç olduğu için yalnızca 11 oyuncuya değil bir takıma ihtiyacınız oluyor. Aksi halde bu yükün altından kalkamazsınız. Takım dengeli olduktan sonra bu durumla farklı bir şekillerde baş edebilirsiniz." dedi.

''Kendi aramızda eğlendik''

Fred'in oyundan çıktığı an konuşmaları hakkında gelen soruya cevap veren Mourinho, ''Kendi aramızda eğleniyorduk. Daha önce Fred'in eksikliğinden bahsetmiştim. Ama 3 gol attığı için değil. Muhtemelen hayatı boyunca bir daha 3 gol atmayacak. Takıma kattığı dinamizm gerçekten farklı. Orta sahada elimizde 2 tane daha Szymanski olsa, ikisini de oynatırdık. İlk dakikadan son dakikaya kadar çok iyi bir görüntü verdi." dedi.

''Bende mutlu oluyorum''

İsmail Yüksek hakkında konuşan Mourinho, "Taraftarlar İsmail Yüksek'in adını bağırdığı için mutlu oluyorum ama kaybettiğimizde takım olarak kaybediyoruz, kazandığımızda takım olarak kazanıyoruz." dedi.

''Çok kötü bir hakem ve VAR'a kararlarına karşı oynadık''

Hakemler hakkında konuşan Mourinho, "Bugün iyi bir maç çıkardık. Çok kötü bir hakem ve VAR'a kararlarına karşı oynadık. Bugün kazandık ve bunun sebebi de takımın sergilediği iyi performanstı." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler