Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Osayi-Samuel gelişmesi! Sözleşmeleri...

27.10.2024 - 10:06 | Son Güncellenme: 27.10.2024 - 10:12

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel'in sözleşmelerini uzatmaya hazırlanıyor. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Osayi-Samuel gelişmesi! Sözleşmeleri...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek olan İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe 2 futbolcuyla masaya oturacak

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmeleri bitecek yıldızlarıyla yeniden anlaşmak için harekete geçti. Teknik direktör Jose Mourinho’nun talebi üzerine İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel’in menajerleriyle temasa geçen Kanarya’nın, bu futbolcularla hızlı bir şekilde masaya oturacağı bildirildi.

Teklif 3 yıllık

İrfan Can ile Osayi-Samuel’e ortalama 3 yıllık bir kontrat uzatma teklifinde bulunulacak.

Oosterwolde ve İsmail Yüksek’e de aynı tarife

Onların yanı sıra benzer bir yöntem, sözleşmeleri 2027’de bitecek Jayden Oosterwolde ve İsmail Yüksek’e de uygulanacak. Söz konusu isimlerin hem kontratları uzatılacak hem de maaşlarına zam yapılacak.

Bilindiği üzere Fenerbahçe'de geleceği belirsiz olan Osayi-Samuel'in menajeri Steven Beck, sportif direktör Mario Branco ile yaptığı görüşmede resti çekmişti.

Yıllık 2.5 milyon Euro'luk maaş talebiyle tepki çeken Beck'in sportif direktör Mario Branco ile yapılan son görüşmede, "Galatasaray'dan teklif aldık. Bize 2.5 milyon Euro önerdiler. Bu nedenle isteğimizde indirim yapamayız" dediği iddia edilmişti.

"Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunu şu anda görüşmedik"

İrfan Can Kahveci'nin temsilcisi William Davila da, geçtiğimiz günlerde katıldığı Radyospor'da, "Şu an itibarıyla bir hiçbir gelişme yok. Doğal olarak pek çok opsiyonumuz var. Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunu şu anda görüşmedik. Biz her zaman görüşmeye açığız" şeklinde konuşmuştu.

Süper Lig devleri peşinde

İrfan Can Kahveci'nin ismi Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor ile de anılıyor.

7 milyon Euro'ya transfer edildi

Fenerbahçe, 29 yaşındaki yıldız futbolcuyu 31 Ocak 2021 tarihinde Başakşehir'den 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmış ve 2025 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon sarı-lacivertli takım ile 13 maça çıkan İrfan Can Kahveci, 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Nijeryalı sağ bek ise 2021 yılında QPR takımından 508 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye imza attı. Başarılı futbolcu, bu sezon görev aldığı 7 maçta 1 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler