Ola Solbakken'i Abdullah Avcı istedi, Jose Mourinho kaptı

02.06.2022 - 09:53 | Son Güncellenme: 02.06.2022 - 10:14

Transferde bir numaralı önceliği geride kalan sezonda büyük sorun yaşadığı sol bek bölgesi olan Trabzonspor'a Jose Mourinho engeli çıktı. İşte detaylar...

Ola Solbakken'i Abdullah Avcı istedi, Jose Mourinho kaptı

Sezonu şampiyon kapatan Trabzonspor, en büyük sorunu 8 farklı futbolcu kullanmak zorunda kaldığı sol bekte yaşamıştı. Devre arasında kadroya katılan Puchacz'ın da ilaç olmadığı bordo mavililer yeni sezonda sol bekte sorun yaşamak istemiyor.

Avcı istedi, Mourinho kapıyor

Fırtına'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın uzun süredir transfer edilmesini istediği Ola Solbakken elden kaçıyor. Yıldız oyuncu için Jose Mourinho'nun talimatıyla Roma devreye girdi.

5 milyon Euro'nun üzerinde bonservis

Fanatik'in haberine göre; Bodo Glimt'in 23 yaşındaki yıldızı için devrede olan Roma, transferi bitiriyor. İtalyan basınına göre; bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro'nun üstünde bir rakamın Norveç kulübüne ödeneceği ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Konyaspor'dan 2 oyuncuyu resmen istedi!
Habere Git

Roma'ya 3 gol attı, gözde oldu

Ola Solbakken Portekizli ünlü teknik adamı, Roma'ya karşı sergilediği performansla kendine hayran bıraktı. UEFA Konferas Ligi'nde Bodo Glimt ve Roma aynı grupta yer alırken, Norveç ekibi sahasında 6-1'lik kazandığı maçla Jose Mourinho'ya kariyerinin en büyük hezimetlerinden birini yaşatmıştı. Glimt, Roma ile deplasmanda da 2-2 berabere kalırken, Solbakken iki karşılaşmada Roma ağlarına gönderdiği 3 golle büyük dikkat çekmişti

Hücumcu sol bek

Kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek olan Solbakken'in güncel piyasa değeri 2 milyon Euro. Bu sezon 19 maçta forma giyen genç futbolcu attığı 8 golle dikkatleri üzerine çekti. Norveçli futbolcu 5 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler