Jose Mourinho'dan Cristian Medina sorusuna Osimhen'li yanıt!

10.09.2024 - 21:33 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 21:44

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Boca Juniors'ta oynayan Cristian Medina iddiaları hakkında açıklamalar yaptı.

Jose Mourinho'dan Cristian Medina sorusuna Osimhen'li yanıt!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Boca Juniors'ta forma giyen Cristian Medina iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

"Medina, Boca Juniors'un oyuncusu"

HT Spor'a konuşan Jose Mourinho, "Ben Osimhen'i sorarsınız diyordum. Medina ile ilgili bir şey konuşamam. Çünkü Boca Juniors'un oyuncusu." ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere sarı-lacivertli takımın, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi için kulübü Boca Juniors ile anlaşmaya vardığı iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
İşte Ferdi Kadıoğlu'nun çıkacağı ilk maç!
Habere Git

15 milyon Euro sonraki satıştan pay

Fenerbahçe'nin, bu transfer için yaklaşık 15 milyon Euro ödemesi bekleniyor. Yapılan sözleşmede sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesinin de yer aldığı belirtildi.

Transferin Ocak ayında gerçekleşmesi bekleniyor

Buna karşın Cristian Medina'nın transferinin ocak ayında gerçekleşeceği ve oyuncunun o tarihe dek Boca Juniors forması giymeye devam edeceği ifade edildi.

Boca Juniors performansı

Futbola Boca Juniors altyapısında başlayan ve sözleşmesi 31 Aralık 2027 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, görev aldığı 156 karşılaşmada 9 gol ve 11 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
G.Saray'ın Rumen yıldızdan kazandığı ücret ortaya çıktı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler