Jose Mourinho'dan değişiklik açıklaması!

26.09.2024 - 18:47 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 18:56

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, sahasında Union Saint-Gilloise'yı ağırlayacak. Sarı-Lacivertlilerde Jose Mourinho maç önünde konuştu.

Jose Mourinho'dan değişiklik açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli takımın Avrupa Ligi'nde sahasında Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise'yı konuk edeceği maç öncesi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İlk 11'de 5 değişiklik

Fenerbahçe'de Galatasaray maçından farklı olarak USG karşısında Becao, Sofyan Amrabat, İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder ve Youssef En-Nesyri ilk 11'de maça başlayacak.

Mourinho'dan değişiklik açıklaması

Jose Mourinho, 11'deki değişiklikler hakkında şunları söyledi: "Temel olarak önde oynayan 3 ofansif oyuncuyu değiştirdik. Becao ve Djiku değişikliği yaptık. İsmail yerine Amrabat oynuyor. Fiorentina'da Avrupa maçı oynamıştı. Temel olarak öndeki 3 oyuncuyu değiştirdik. Cengiz, İrfan ve Nesyri. Maça dinamik olarak başlamak istiyoruz."

"Motivasyon unsuru UEFA turnuvası olması"

Açıklamalarına devam eden Mourinho, "Bu tarz maçlarda motivasyon unsuru UEFA turnuvası olması oluyor. Her oyuncu, her kulüp UEFA turnuvalarında yer almak ister. Yeni format bizim için bilinmez. Herkes maçlara 3 puan almak gözüyle bakıyor. Bizim yapmak istediğimiz de o" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler