Jose Mourinho'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş açıklaması!

Özgür Koç
28.05.2024 - 14:39 | Son Güncellenme: 28.05.2024 - 15:46

Yeni sezonda hangi takımın başına geçeceği merak konusu olan dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Jose Mourinho'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Serie A ekibi Roma'dan ayrıldıktan sonra yeni adresinin hangi takım olacağı merak konusu olan Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da teknik direktör adayları arasında yer alıyor.

Aziz Yıldırım: "Hafta sonu gidiyorum, görüşeceğiz ve getireceğiz"

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, 61 yaşındaki ünlü hoca ile görüştüklerini ve başkanlığa seçilmesi halinde Mourinho'yu takımın başına getirmek istediğini söylemişti. Yıldırım, dün yaptığı açıklamada ise "Mourinho’yu getireceğiz dedik. İnşallah hafta sonu gidiyorum, görüşeceğiz ve getireceğiz." ifadelerini kullandı. 

Hüseyin Yücel: "Mourinho Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi"

Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta ise İkinci Başkan Hüseyin Yücel,"Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi. Biz Beşiktaş olarak Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz." şeklinde konuşmuştu.

Jose Mourinho'dan açıklama

Jose Mourinho, Romanya'nın Antena 3 CNN kanalına verdiği röportajda geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunurken, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili de konuştu. Ünlü çalıştırıcı, muhabirin "Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımların teknik direktör olarak sizinle çalışmak istediğini okuyuruz." sözleri üzerine şu ifadeleri kullandı:

"Birkaç hafta içinde karar vermem gerekiyor"

"Bir karar vermem gerek. Şu anda saygısızlık olmaması açısından gelen tüm teklifleri dinleme sürecindeyim. Yalnızca Türkiye'nin büyük takımlarından değil, başka yerlerden de teklifler var. İki yerden de. Her şeyi masaya koyup düşünmeliyim. Hayatımda yer alan, benim için önemli olan insanlara danışmalıyım. Birkaç hafta içinde karar vermem gerekiyor. Çünkü artık vakit geldi."

Senin için hazırladığımız haberler