Jose Mourinho'dan Ferdi Kadıoğlu için flaş sözler!

31.08.2024 - 00:15 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 00:26

Süper Lig'de Fenerbahçe, Alanyaspor'u mağlup etti. Jose Mourinho, Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu hakkında flaş ifadeler kullandı. Detaylar...

Jose Mourinho'dan Ferdi Kadıoğlu için flaş sözler!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 4'üncü haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Corendon Alanyaspor'u Dusan Tadic (2) ve Edin Dzeko'nun golleriyle 3-0 mağlup etti ve puanını 10'a çıkardı.

Mourinho'dan Ferdi Kadıoğlu sözleri

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, kısa bir süre önce Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu hakkında flaş sözler sarf etti.

"Vücut olarak buradaydı ama ruhu burada değildi"

Fenerbahçe'nin, Ferdi Kadıoğlu'nu son ana kadar satmak istemediğini kaydeden Jose Mourinho, "Kulüp, Ferdi Kadıoğlu'nu satmak istemedi. Hatta harika bir teklif yaptı. Eğer Ferdi Kadıoğlu kabul etseydi Avrupa'da en çok para kazanan beklerden biri olacaktı. Ancak gitmek istedi. Zaten maçlardan da bunu hissedebiliyordunuz. Harika performansını gösteremiyordu. Vücut olarak buradaydı ama ruhu burada değildi" dedi.

"Kendisi zaten burada değildi"

Sözlerine devam eden Mourinho, "Çok iyi bir oyuncu. Zeki ve pragmatik bir karar verildi. Takımımızdan harika bir oyuncu gitti ama kendisi zaten burada değildi. Yolumuza devam etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Transferin detayları

Ferdi Kadıoğlu, 30 milyon Euro karşılığında Premier Lig takımlarından Brighton'a transfer oldu. Sarı-Lacivertlilerin yaptığı KAP açıklamasında, bonservis ücretinin yanı sıra 5 milyon Euro başarı bonusunun da olduğu belirtildi.

Gözyaşlarına hakim olamadı

Fenerbahçe'ye veda mesajında, "Hem benim için hem kulübümüz için hem de taraftarlarımız için zor bir an. Ama hayatta bazen böyle şeyler olur, yollarınızın ayrılması gerekebilir. Taraftarlarımıza her şey için çok teşekkür ediyorum. Kalbimdesiniz" diyen Ferdi Kadıoğlu, gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler