Fenerbahçe'de Mourinho'dan Filip Kostic kararı! Sırp yıldız hangi bölgede oynayacak?

10.09.2024 - 08:36 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 08:39

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun yeni transfer Sırp yıldız Filip Kostic'i hangi bölgede kullanacağı belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Mourinho'dan Filip Kostic kararı! Sırp yıldız hangi bölgede oynayacak?

AJANSSPOR - HABER

Yaz transfer döneminde Teknik Direktör Jose Mourinho’nun istediği her bölgeye oyuncu alan Fenerbahçe Yönetimi önceki gün de önemli bir hamle daha yaptı. Ferdi Kadıoğlu’nun gidişiyle sol tarafta güç kaybeden sarı-lacivertli takımda Sportif Direktör Mario Branco ve yönetim Serie A’nın köklü kulübü Juventus’un tecrübeli ismi Filip Kostic’i kaptı.

Mourinho hem bekte hem kanatta kullanacak

Transfer döneminde Galatasaray’ın da gündemine gelen yıldız futbolcu için Jose Mourinho da olumlu rapor verince yönetim bu transfere hemen nokta koydu. Kostic gibi önemli bir oyuncunun gelişiyle hem yönetimin hem de teknik heyetin sol kanatta sorun yaşamayacaklarını düşündüğü öğrenildi. Milliyet'in haberine göre; Portekizli çalıştırıcının hem bek hem de kanat oynayabilen Sırp oyuncuya iki bölgede de görev vereceği bildirildi.

Oosterwolde'nin ayrılık ihtimaline önlem alındı

Bu transfer hamlesiyle birçok takımın istediği Jayden Oosterwolde’nin ayrılma ihtimaline karşı da önlem alınmış oldu. Sarı-lacivertli yönetim Oosterwolde’yi satmaya yanaşmasa da devre arasında gelecek astronomik bir teklife de kayıtsız kalmayacağı öğrenildi.

Böylece Fenerbahçeli idareciler bu hamlesiyle adeta bir taşla iki kuş vurmuş oldu. Jose Mourinho’nun da böyle kariyerli bir oyuncuyu kadrolarına kattıkları için yönetime teşekkür ettiği bildirildi.

"Sabırsızlıkla bekliyorum"

Fenerbahçe’nin, Juventus’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Filip Kostic, düzenlenen törenle kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Tecrübeli futbolcu, taraftarın önünde sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

Geçen sezon Juventus formasını Serie A ve kupada 33 maçta terleten Filip Kostic, 2114 dakika şans buldu. Yaptığı 4 asistle skor katkısı da veren tecrübeli futbolcu, İtalya Kupası’nı kaldırmayı da başardı.

Senin için hazırladığımız haberler