Jose Mourinho'dan flaş Beşiktaş hamlesi! Bu hafta içinde...

Özgür Koç
26.05.2024 - 11:45 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 15:13

Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'dan flaş bir Beşiktaş hamlesi geldi. İşte detaylar...

Jose Mourinho'dan flaş Beşiktaş hamlesi! Bu hafta içinde...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş yönetimi, Türkiye Kupası zaferinin ardından teknik direktör gündemiyle bir araya geldi. Toplantıda ibrenin yabancıya döndüğü kaydedildi. Avrupa'da başarıyı getirecek bir hocayla anlaşmanın peşinde olan siyah beyazlılar, Jose Mourinho'yu ikna etmenin yollarını arıyor. 

Mourinho kupa finalini izledi

Sabah'ta yer alan habere göre; ikinci Başkan Hüseyin Yücel'in görüştüklerini açıkladığı tecrübeli çalıştırıcının Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'ı yakın takibe aldığı öğrenildi. 

Üçüncü görüşme yapılacak

Tarafların, bu hafta içinde üçüncü kez bir araya geleceği belirtildi. Kendisi ve ekibinin alacağı ücretin yanı sıra yüksek transfer bütçesi isteyen Mourinho ile anlaşma sağlanamaması durumunda listede yer alan diğer yabancı teknik adamlara dönülecek.

Razvan Lucescu ve Gallordo adaylar arasında

PAOK'la bir kez daha Yunanistan şampiyonluğu yaşayan Razvan Lucescu ve River Plate'i çalıştıran Marcelo Gallardo adaylar arasında yer alıyor.

Yerlide Sergen Yalçın ilk sırada

TEKNİK direktör konusunda önceliği yabancılara vermesine rağmen yerli adayları da gündeminde tutan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Şenol Güneş ve Nuri Şahin konuşulan isimler. Siyah-beyazlı takıma son lig şampiyonluğunu kazandıran Yalçın'ın Türk hocaya dönülmesi halinde görüşülecek ilk isim olduğu belirtildi. 

Topraktepe ile fikir alışverişi yapılacak

Yönetimin, Serdar Topraktepe konusunda da fikir alışverişi yapması bekleniyor. Başkan Hasan Arat, Ziraat Türkiye Kupası'nın kazanılması halinde Topraktepe ile birlikte yola devam edebileceklerinin işaretini vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler