Jose Mourinho'dan ilk kesik Milli futbolcuya! Yedek kulübesine dönüyor

28.09.2024 - 10:53 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 11:00

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Galatasaray derbisi sonrası ve Avrupa Ligi maçı sonrasında ilk 11'de değişikliğe gidiyor.

Jose Mourinho'dan ilk kesik Milli futbolcuya! Yedek kulübesine dönüyor

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe, bu sezon çıktığı tüm müsabakalarda sadece 2 yenilgi aldı. Lille'e deplasmanda 2-1, iç sahada ise Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de, teknik direktör Jose Mourinho'dan kadroya neşter vurma zamanı geldi.

Antalyaspor maçı öncesi sağ bekte değişim

Bir süre sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Osayi Samuel, Antalyaspor karşılaşmasıyla birlikte ilk 11'e geri dönmeye hazırlanıyor. Avrupa Ligi karşılaşmasında oyuna sonradan giren ve 5 dakika içerisinde çift sarı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Nijeryalı sağ bek, Antalyaspor maçında ilk 11'e geri dönmek üzere.

Mert Müldür verilen şansı değerlendiremedi

Bu sezon Osayi Samuel'in sakatlığı nedeniyle birçok maça ilk 11'de başlayan 25 yaşındaki sağ bek, 11 maça çıktı ve istenilen performansı veremeyince eleştirilerin odağı oldu.

Osayi Samuel geri dönüyor

Bu sezon 6 maça çıkan ve 1 asisti bulunan Osayi Samuel, kariyerinin ilk kırmızı kartını US Gilloise maçında görmüştü. Bir sonraki Avrupa maçında kart cezalısı olduğu için sahada olamayacak olan 26 yaşındaki sağ bek, Antalyaspor maçında ilk 11'e geri dönmeye hazırlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler