Jose Mourinho'dan oyuncularına: "Normalde kafama takmam ancak..."

Özgür Koç
13.07.2024 - 11:16 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 11:36

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Jose Mourinho'nun kaybedilen Hajduk Split hazırlık maçı sonrası soyunma odasında futbolcularına yaptığı konuşma ortaya çıktı. İşte detaylar....

Jose Mourinho'dan oyuncularına: "Normalde kafama takmam ancak..."

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler yeni sezon öncesi en önemli hazırlık maçında Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split ile karşılaştı. Sarı lacivertliler rakibine son dakikalanda yediği golle 1-0 mağlup oldu. 

Saban Gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç, köşe yazısında Jose Mourinho'nun kaybedilen Hajduk Split karşılaşması sonrasında soyunma odasında futbolculara yaptığı konuşmaya yer verdi.

İşte Bilgiç'in yazısındaki o bölüm: 

"Hazırlık maçı deyip geçmedi"

"Hajduk karşılaşması, son dakikalarda gelen golle kaybedildi. Takım tüm maç boyunca üstün oynamış ama gol atamadığı gibi, pozisyon zenginliği de yaratamadı. "Hazırlık maçı" deyip, önemsemeyebilirdi ancak soyunma odasındaki hava Mourinho'nun hoşuna gitmedi. Yenilgiye rağmen yüzlerdeki ifadeyi doğru bulmadı. Herkesten susmasını ve oturmasını istedi;

"Gözüm üstünüzde"

"Ben işimi ciddi yapıyorum. Sizden de bunu istiyorum. Bugün kaybettik. Normal olarak kafama takmam. Ancak bu sonucu çabuk kabul ettiğinizi gördüm. Saha içinde kazanma adına da kopukluklar vardı. Bu görüntü hoş değil. Gözüm üstünüzde…"

'Özel biri' lakaplı teknik adam, yılların yaşanmışlığıyla yeni takımıyla arasındaki "balayı"nı bitirdi yani. Her futbolcudan yüzde 100'ünü beklediğinin yeniden altını çizdi, balans ayarını yaptı. Strasbourg maçında, bu çıkışın neleri değiştirdiğini göreceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler