Jose Mourinho'dan Pochettino açıklaması

21.11.2019 - 18:35 | Son Güncellenme: 21.11.2019 - 18:35

Tottenham'ın yeni teknik direktörü Jose Mourinho, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Mauricio Pochettino'nun yaptığı işlere saygı duyduğunu ifade eden Mourinho, "Burada yaptıklarından dolayı tebrik ediyorum. Bu kulüp onun her zaman evi olacaktır ve kapılar hep onun için açık olacaktır. Yine başka bir kulüp ve mutluluğu bulacak" dedi.

Mourinho'nun diğer açıklamaları şu şekilde:

Sezon ortasında bir kulüple anlaşacağımı hissetttim. Kariyerimde hatalarımın da olduğunu biliyorum. Son 11 aydır bunları düşünme fırsatım oldu. DNA'nızı asla kaybetmezsiniz. Aynı hataları yapmayacağım. Yeni hatalar yapacağım.

Bu sezon değil ancak gelecek sezon şampiyon olabiliriz. Eğer bunu başarabilirsek benden dolayı değil, birlikte çalışmanın sonucunda olacak. Bu bir vizyon. Stat, antrenman sahası, akademi bu vizyonun parçaları.

"Hiç Şampiyonlar Ligi kaybetmedim"

Mourinho, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Liverpool'a kaybetmelerinin Tottenham kadrosunu etkileyip etkilemediğine ilişkin soruya, "Bilmiyorum, daha önce hiç Şampiyonlar Ligi Finali kaybetmedim. Ama kolay olmadığını tahmin edebiliyorum." yanıtını verdi.

"Bu, modern futbol"

Portekizli teknik adam, Chelsea'de çalıştığı dönemdeki "Tottenham'a asla gitmem." sözünün hatırlatılması üzerine, "Bunu onlar beni kovmadan önce söyledim. Bu, modern futbol." ifadesini kullandı.

 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler