Jose Mourinho'dan Sebastian Szymanski'ye derbi görevi!

20.09.2024 - 12:53 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 13:02

Süper Lig'in 6'ncı haftası Fenerbahçe ve Galatasaray derbisine ev sahipliği yapacak. Sarı-Lacivertli takımda Jose Mourinho Sebastian Szymanski'ye özel görev verdi.

Jose Mourinho'dan Sebastian Szymanski'ye derbi görevi!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 6'ncı haftasında yarın (21 Eylül) Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırlayacak. Dev derbi öncesi Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun, Sebastian Szymanski'ye vereceği özel görev belli oldu.

Mourinho'dan Galatasaray planı

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun liderliğinde Galatasaray ile oynayacakları dev derbiye hazırlanıyor. Sabah'ta yer alan habere göre; derbi öncesi her türlü ayrıntıya hazırlanan Mourinho, öğrencilerine özel olarak pres çalıştırıyor.

Abdülkerim Bardakçı detayı

Çıkan haberde Jose Mourinho'nun, özellikle Abdülkerim Bardakçı'ya top geldiğinde pres yapılmasını istediği vurgulandı.

Szymanski'yi görevlendirdi

Portekizli çalıştırıcının bu plan için Sebastian Szymanski'yi görevlendirdiği ve Abdülkerim Bardakçı'ya şok pres uygulamasını istediği ifade edildi.

Mourinho'nun Fenerbahçesi'nin ani presler ile Galatasaray'ın dengesini bozmayı planladığı ve kaptığı toplarla hızlı bir şekilde kaleye gitmek istediği aktarıldı.

Dev derbiye saatler kaldı

Fenerbahçe ve Galatasaray, yarın (21 Eylül) saat 20:00'de Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak. Maçta Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

Senin için hazırladığımız haberler