Jose Mourinho'dan takıma: "Hayallerimize odaklanın"

15.09.2024 - 10:16 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 10:17

Fenerbahçe, bugün Kasımpaşa'ya konuk olurken teknik direktör Jose Mourinho, futbolcularla özel konuşma gerçekleştirdi. İşte Portekizli teknik adamın o sözleri...

Jose Mourinho'dan takıma: "Hayallerimize odaklanın"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, bugün Kasımpaşa'ya konuk olurken teknik direktör Jose Mourinho, "Hayallerimiz şampiyonluk, rakibimiz Kasımpaşa. Sadece buna odaklanın, derbiyi sonra düşüneceğiz" dedi.

''Rakibimiz Kasımpaşa ve hayalimiz şampiyonluk''

Posta'da yer alan habere göre; İdman öncesi bir konuşma yapan teknik direktör Jose Mourinho, "Kesinlikle bir sonraki haftadaki Galatasaray maçını düşünmeyin. Rakibimiz Kasımpaşa ve hayalimiz şampiyonluk. Biz buna odaklanacağız. Galatasaray maçını düşünmeye Kasımpaşa galibiyeti sonrasında başlayacağız" dedi.

"Amrabat ve Kostic aramıza yeni katıldı''

Yeni transferler Amrabat ve Kostic'e de dikkat çeken Portekizli teknik adam şunları söyledi: "Amrabat ve Kostic aramıza yeni katıldı. Yeni transferlerin takıma güç katacağından şüphem yok. Henüz ritmimizi bulamadık. Eksiklerimiz var. Ancak her hafta daha iyi olacağız. Kadromdaki her oyuncuya güveniyorum, herkes şans bulacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Senin için hazırladığımız haberler