Jose Mourinho'dan transfer açıklaması

04.12.2019 - 12:40 | Son Güncellenme: 04.12.2019 - 12:40

Tottenham teknik direktörü Jose Mourinho, transfer politikalarını anlattı. Portekizli antrenör, Londra ekibinin transfer politikasını anlatırken, ocak ayında büyük paralar harcayacak durumda olmadıklarını söyledi.

Tottenham teknik direktörü Jose Mourinho, katıldığı bir televizyon programında Tottenham'ın Ocak ayında izleyeceği transfer politikasını anlattı. Portekizli menanjer, Sporting Lizbon'ın orta saha oyuncusu Bruno Fernandes'e kapılara kapattı.

Bruno Fernandes'in istediği seviyede bir oyuncu olduğunu ancak ekonomik şartlar nedeniyle bu transferin uygun olmadığını söyledi.

Londra ekibinin, geçtiğimiz yaz boyunca takip ettiği Bruno Fernandes, kulübüyle olan sözleşmesini 30 Haziran 2023'e kadar uzattı. Oyuncunun sertbest bırakma bedelinin 65 milyon sterlinden, 85 milyon sterline çıkması 25 yaşındaki yıldız orta sahanın Londra ekibine transfer olmasının yolunu kapattı.

Mourinho'nun katıldığı tv programında kulübün transfer politikası ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

"Biz, transfer pazarında büyük transferler yapacak bir kulüp değiliz. Tranferdeki politikamız üst seviyede olacak, gelişim gösterecek ve ekonomik açıdan da uygun olacak. Bruno Fernandes'in transfer edilmesine kesinlikle hayır derdim çünkü Bruno bizim için olmayan bir seviye ve değere sahip." (beIN Sports)

 

Senin için hazırladığımız haberler