Jose Mourinho'nun Edin Dzeko kararı! Tecrübeli yıldıza bildirdi...

Özgür Koç
21.06.2024 - 10:55 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 11:08

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları öncesi Samandıra'da görevine başlayan Jose Mourinho'nun, takımın tecrübeli golcüsü Edin Dzeko ile lgili flaş bir karar aldığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Jose Mourinho'nun Edin Dzeko kararı! Tecrübeli yıldıza bildirdi...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımdaki forvet hattıyla ilgili önemli bir karar aldı ve kararını geçen sezon sarı lacivertlilerin birinci santrforu olan Edin Dzeko'ya bildirdi.

Mou, Dzeko'yu birinci forvet olarak düşünmüyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Edin Dzeko'yu birinci forvet olarak düşünmediği iddia edildi. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; ileri uçta güçlü ve hızlı bir forvet isteyen Mourinho, 38 yaşındaki yıldızı yedekte tutmayı planlıyor.

"Kalacaksan 2. forvet olacaksın"

Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri kabul etmeyen ve F.Bahçe'de kalmayı seçen Dzeko'ya "Yeni santrfor alacağız. Kalacaksan 2. forvet olacaksın" denildi. 38 yaşındaki Bosnalı futbolcu, kararını bildirecek.

Bir yıl daha sözleşmesi var

Fenerbahçe'nin sezon başında Inter'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Edin Dzeko, geride kalan sezonda 46 maçta sahaya çıkarak 25 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli golcnün sarı lacivertli kulüple bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Listede 10 yakın isim var

Bu arada Batshuayi'nin takımdan ayrılmasıyla yeni golcü için çalışmalarına hız veren Kanarya, transfer listesini oluşturdu. Güçlü futbolculara odaklanan sarı-lacivertliler, bu doğrultuda 10'a yakın isimle görüşecek. 

Youssef En-Nesyri de adaylar arasında

Listedeki futbolculardan birinin Sevilla'da oynayan Youssef En-Nesyri olduğu öğrenildi. Takımıyla 1 yıl sözleşmesi kalan Faslı santrfor için yakın zamanda girişimlerde bulunulacak.

Sezonu 20 gol ve 3 asistle tamamladı

2020 yılından bu yana İspanyol ekibinin formasını giyen 27 yaşındaki 1.92 boyundaki En-Nesyri, geçtiğimiz sezon 41 maçta 20 gol ve 3 asist kaydetti.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan sol ayaklı golcü, sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor. Fas Milli Takımı formasını da 73 kez terleten yıldız oyuncu 23 gol ve 4 asistlik katkı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler