Paulo Dybala, Roma'dan ayrılıyor! Jose Mourinho detayı...

14.05.2024 - 13:48 | Son Güncellenme: 14.05.2024 - 14:06

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın formasını terleten Paulo Dybala'nın, kariyerine Sarı-Kırmızılılarda devam etmeyeceği iddia edildi. İşte detaylar.

Paulo Dybala, Roma'dan ayrılıyor! Jose Mourinho detayı...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre; Paulo Dybala ve Roma birlikteliği sezon sonunda sona erebilir. Haberde, italyan ekibinin sözleşme uzatma isteğine, Dybala'nın karşılık vermediği kaydedildi.

Yeni sözleşmeye sıcak bakmıyor

Paulo Dybala 2022-23 sezonu başında, Juventus ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından bedelsiz olarak Jose Mourinho liderliğindeki Roma'nın yolunu tutmuştu. 2025 yılına dek sürecek sözleşmeye imza atan Dybala, bugünlerde İtalyan ekibinin kontrat uzatma girişimlerine sıcak bakmıyor.

Haber detayında Arjantinli yıldızın, halihazırda yıllık 4.5 milyon Euro kazandığı Roma'dan 7 milyon Euro maaş beklentisi olduğu kaydedildi.

Roma, 30 yaşındaki 10 numaranın sözleşme uzatma taleplerine olumlu yanıt vermediği takdirde, sezon sonunda yıldız ismi satış listesine koyabilir.

"Ondan vazgeçemeyiz"

Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe başkanı olduğu takdirde takımın başına getireceğini açıkladığı Jose Mourinho, Roma'dan öğrencisi Paulo Dybala hakkında övgü dolu açıklamalarda bulunmuştu.

Dybala'nın, Roma'daki ilk sezonunun ardından sözleşmesindeki serbest kalma maddesinin devre dışı kalması üzerine Mourinho, "Dybala'nın sözleşmesindeki madde 1 Ağustos itibarıyla iptal oldu. O günden beri artık daha rahat uyuyorum. Çok yüksek seviyede bir oyuncu ve bizim için çok değerli bir isim. Ondan vazgeçemeyiz." ifadelerini kullanmıştı.

Paulo Dybala'nın performansı

Paulo Dybala, bu sezon Roma formasıyla 36 maçta forma giydi. Arjantinli yıldız futbolcu, bu maçlarda 16 kez fileleri havalandırırken, 10 da asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler