Mourinho'nun gözdesi Lukaku için Fenerbahçe'ye rakip çıktı

01.06.2024 - 20:57 | Son Güncellenme: 01.06.2024 - 21:18

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Belçikalı golcü Romelu Lukaku için Sarı-Lacivertli kulübe Avrupa'dan rakip çıktı. Detaylar.

Mourinho'nun gözdesi Lukaku için Fenerbahçe'ye rakip çıktı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geçtiğimiz sezon Roma'da kiralık forma giyen, sezon sonunda ise bonservisini elinde bulunduran Chelsea'ye dönmeye hazırlanan Romelu Lukaku hakkında İtalyan basınından yeni bir transfer iddiası gündeme düştü.

Jose Mourinho'nun ilk isteği

Fenerbahçe'nin görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun, transfer edilmesini istediği ilk ismin eski öğrencisi Romelu Lukaku olduğu kaydedilmişti.

Mourinho ve Lukaku birlikteliği

Jose Mourinho, Belçikalı golcüyle kariyeri boyunca üç farklı takımda birlikte çalıştı. Londra temsilcisi Chelsea'de başlayan Mourinho ve Lukaku birlikteliği, sırasıyla Manchester United ve Roma'da devam etti.

Lukaku için görüşmeler başladı

Ajansspor'dan Aygün Özipek'in özel haberine göre; Fenerbahçe ile anlaşan Jose Mourinho'nun, Sarı-Lacivertlilerden transfer edilmesini istediği ilk isim Romelu Lukaku oldu. Bu doğrultuda Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Belçikalı'nın kulübü Chelsea ile görüşmelere başlarken, Lukaku'nun da bu transfere olumlu yanıt vermesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Mourinho'nun ardından ikinci bomba! Portekizli onay verdi, Branco görüşmelere başladı
Habere Git

Napoli devreye girdi

Öte yandan İtalyan basınından Foot Mercato, Romelu Lukaku için Napoli'nin de devreye girdiğini duyurdu. Haber detayında, teknik direktör Antonio Conte'nin kısa süre içerisinde İtalyan ekibini başına geçeceği ve bu süreci hızlandırabileceği kaydedildi.

Maaş teklifi belli oldu

Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen ile bu yaz yollarını ayırması beklenen Napoli'nin, Romelu Lukaku'ya 3 yıllık sözleşme ve 7 milyon Euro civarında bir maaş teklifi sunacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Mourinho ilk kez konuştu! "Bilirsin meydan okumaları severim..."
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler