Jose Mourinho'nun transfer listesi sızdı

07.09.2024 - 14:54 | Son Güncellenme: 07.09.2024 - 15:15

Trendyol Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'yi çalıştıran Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun eski transfer listesi sızdırıldı. İşte detaylar...

Jose Mourinho'nun transfer listesi sızdı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho'nun eski transfer listesi sızdı. Listedeki Gareth Bale ve Fred detayı dikkat çekti.

Mourinho'nun transfer listesi

İngiliz basınından Sport Bible'ın yaptığı habere göre; 2016-2017 ve 2018-2019 sezonlarında Premier Lig devi Manchester United'ı çalıştıran Jose Mourinho'nun transfer listesi ortaya çıktı.

Bale ilk sırada

Jose Mourinho'nun listesinin ilk sırasında o dönem Real Madrid'de forma giyen Gareth Bale'in olduğu görüldü.

Ronaldo'nun ayrılığı transferi suya düşürdü

İspanyol devi Real Madrid, o dönem Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmasının ardından Gareth Bale'in gidişine izin vermedi ve Gallerli futbolcu Madrid forması giymeye devam etti.

Diğer yıldızlar

Listede yer alan diğer isimler ise Tottenham'dan Toby Alderweireld ve Juventus'tan Alex Sandro oldu. United'da savunmaya takviye yapmak isteyen Mourinho'nun bu isimleri transfer listesine eklediği görüldü.

Fred detayı

Jose Mourinho'nun, şu anda Fenerbahçe'de öğrencisi olan Fred'i de o dönem Manchester United'a istediği ortaya çıktı. Mourinho'nun bu talebi gerçekleşse de Portekizli teknik adam kısa bir süre sonra takımdan ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler