Jose Sambade'den flaş sözler! Tolga Zengin, Karius, Fabri...

14.03.2019 - 14:27 | Son Güncellenme: 14.03.2019 - 17:27

Jose Sambade'den flaş sözler! Tolga Zengin, Karius, Fabri...

Beşiktaş’ın eski kaleci antrenörü Jose Sambade, siyah-beyazlılarda kadro dışı kalan Tolga Zengin ile çalışmak için İstanbul’a gelmişti. Sambade, A Spor’a verdiği röportajda Beşiktaş’ın kalecilerinin son durumu hakkında konuştu. Sambade, Muslera ve Volkan Demirel’den ise övgü dolu sözlerle bahsetti. Jose Sambade’nin açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Tolga, yeteneğini kaybetmemiş ve çok istekli"

Tolga’nın son durumunu görünce şaşırdım. Yeteneğini kaybetmemiş ve halen çok istekli. Yeteneklerine güveniyorum ve başarılı olacağına inanıyorum.

"Fabri'nin Fulham'a gelmesini ben istedim"

Fabri’yi Deportivo’dan tanıyorum. Beşiktaş’a gelmesine ben sebep oldum. Deportivo taraftarları bana kızgın. Fulham’a gelmesini de ben istedim.

"Fabri geri dönebilir"

Fabri, İstanbul ve Beşiktaş’ı çok seviyor. Geri dönebilir. Burada güzel anıları var. Fulham’da 2 maç oynadı ve işler iyi gitmiyor. Bir kontratı var. Ama bir gerçek var ki Fabri, Beşiktaş’ı ve taraftarı çok seviyor.

"Karius güvenini kaybetmiş"

Karius’un performansını ben de beğenmedim. Bu kulüp için de kötü durum. Karius güvenini kaybetmiş. Şenol Hoca, ‘Tolga olsa oynatırım’ demişti. Tolga’nın da ritim eksikliği var. Utku’ya güvenilmesi gerekiyor. Trabzonspor ve Bursaspor’un kalecileri var, bu isimler Türkiye’de kalecilerin çıkış yaptığının bir göstergesi.

"Volkan Demirel ve Fernando Muslera efsanedir"

Galatasaray’da oynayan Fernando Muslera ve Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel efsanedir. Bu isimleri bir sezonla değerlendirmemek lazım. Yaptıkları ve elde ettikleri başarı ortada. Gerçekleri de unutmamak lazım. Gol yiyen kaleci her zaman eleştirilir. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler