Sosa: Erol Bulut ile konuşacağım

08.09.2020 - 13:30 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 14:02

Son dakika Fenerbahçe haberi Fenerbahçe'nin yeni transferi Jose Sosa, konuştu. Sosa ne dedi? Transfer nasıl oldu? Sağlığı nasıl? Erol Bulut lie ne konuşacak? İşte Sosa'nın sözleri...

Sosa: Erol Bulut ile konuşacağım

Karantina sürecinin ardından takıma katılan Jose Sosa, bir basın toplantısı düzenledi.

Sağlık durumu...

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Sosa, "Biraz karmaşık bir durumdan geldim. Pandemiden dolayı sağlık konularında sıkıntılıyım ama atlattım. Bütün enerjimle en iyiyi vermek için çalışacağım" dedi.

"Fenerbahçe gelmemi çok istedi"

Transfer sürecine değinen Arantinli orta saha,  "Türkiye'ye pek çok kez gelip gittim ve farklı şekilde oldu bunlar. Fenerbahçeli yetkililer buraya gelmemi çok istediler. Türkiye'de hangi takıma gitsem insanlar beni çok iyi karşıladı ve iyi dostluklar kurduk. Bu sefer de buradayım" ifadesini kullandı

"Arkadaşlarım sert çalışıyor"

Bir an önce takıma katılmak istediğini söyleyen tecrübeli yıldız, "Takıma geç katıldım ama gördüğüm kadarıyla arkadaşlarım sert çalışıyor. Ben de bir an önce takıma dahil olabilmek için çalışıyorum. Akıllı ve sabırlı bir şekilde ilerlemek gerekiyor. Bu sene lig daha uzun" diye konuştu.

 

"Ben bireysel olarak en iyimi vereceğim"

Takımın hedeflerine de değinen Jose Sosa, "Hedef her zaman daha iyi ve yüksek olmalı. Herkes birbirine güvenmeli. Bunu en iyi şekilde sağlamalıyız. Ligi tahmin etmek zor ama iyi bir sezon geçirmemiz lazım. Ben bireysel olarak en iyimi vereceğim. Hedeflerimize takım halinde ulaşabiliriz" dedi.

"Hoca ile konuştuktan sonra..."

Oynadığı pozisyon ile ilgili soruya cevap veren ve teknik direktör Erol Bulut ile görüşeceğini söyleyen Sosa, "Bugüne kadar hocalardan yana hep şansım oldu ve pek çok pozisyonda oynadım. Farklı pozisyonlara adapte olabilen biriyim. Hoca ile bu konuyu konuşmadık, daha zamanımız var. Orta sahada birçok önemli oyuncumuz var. Hoca ile konuştuktan sonra umarım en iyi pozisyonda oynayabileceğime inanıyorum" açıklamasını yaptı.

"Belki pandemiden dolayı lige tekrar ara verilebilir"

Pandemiden dolayı lige ara verilebileceğini söyleyen Jose Sosa, "Fenerbahçe'de çok değerli futbolcular var ve kulüp tarihinde kalabilecek isimler. Ben de takımdaki oyunculardan biriyim. En iyimizi vermek için buradayız. Hazırlıklar devam ediyor ama uzun bir süreç dikkat etmeliyiz. Belki pandemiden dolayı lige tekrar ara verilebilir. Dikkat ederek bu süreci atlatmalıyız" ifadesini kullandı.

"Kadıköy'de rakip olarak oynadığımda..."

Arjantinli yıldız, maçların seyircisiz oynanmasına değindi ve "Bir süre taraftarsız oynayacağız. Bu gerçekten üzücü bir süreç. Kadıköy'de rakip olarak oynadığımda takımın kötü zamanlarında bile taraftarın ileriye iten bir desteği vardı. Bu kötü günleri atlatıp inşallah taraftarımızın desteği ile maçlara çıkarabileceğiz" dedi.

 

 

Liderlik...

Trabzonspor'da lider olduğunu vurgulayan tecrübeli orta saha, "Liderler her zaman bir takım için önemlidir. En iyiye nasıl gidileceğini düşünürler. Trabzonspor hakkında son kez konuşuyorum. Trabzon’da da liderdim ama diğer lider oyuncularla fikir alışverişinde bulunuyorduk. Liderler takımı nasıl daha iyiye götürebilirizi düşünür, bu yüzden önemlidir" açıklamasını yaptı.

Emre Belözoğlu hakkında...

Fenerbahçe'de resmi olarak açıklanmasa da sportif direktörlük görevini yürüten Emre Belözoğlu hakkında da konuşan Sosa, "Kendisine büyük bir saygım var. Bana göre hem karakter hem de futbolcu olarak Türkiye’nin en iyi oyuncuların biri. Transfer sürecinde benimle iletişime geçmesine çok memnun oldum" ifadesini kullandı.

"Estudiantes’e dönebilir miyim diye düşündüm..."

Son olarak ülkesine dönmeyi düşündüğünü ancak Fenerbahçe'ye geldiğini dile getiren Arkantinli futbolcu, "Açıkçası her seneye farklı bakıyorum. Daha önceden böyle bir planlamam olmadı. 2 senelik kontratımı en iyi şekilde devam ettirmek istiyorum. Bazen ciddi kararlar almanız gerekiyor. Pandemiden önce Arjantin’e gidebilir miyim, Estudiantes’e dönebilir miyim diye düşündüm ama sonuçta buradayım ve gerçekten mutluyum" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler