Fenerbahçe'de golü atan Jose Sosa, Antalyaspor maçı sonrası konuştu

15.01.2022 - 21:36 | Son Güncellenme: 15.01.2022 - 21:55

Yeni teknik direktörü İsmail Kartal yönetimindeki ilk maçına Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de golü atan Jose Sosa maç sonu konuştu. İşte detaylar

Fenerbahçe'de golü atan Jose Sosa, Antalyaspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü İsmail Kartal yönetimindeki ilk maçına Antalyaspor karşısında çıktı. Son 5 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabilen Kanarya, zorlu deplasmanda da kazanamadı. Sarı-Lacivertliler 71'de Jose Sosa'yla öne geçse de 81'de Doğukan Sinik skora beraberliği getirdi, mücadele 1-1 sona erdi.

Karşılaşma sonrası Jose Sosa, açıklamalarda bulundu.

"Biraz daha sabıra ihtiyacımız var"

Maçın beraber birmesinden dolayı üzgün oldukları söyleyen Arjantinli yıldız Sosa "Bizim için üzücü oldu. Oyunun son bölümünde gol yediğimiz için üzgünüz. Maçın geneline baktığımız zaman beraber bitmesi adil oldu. Yeni hocamızla birlikte daha çok çalışmamız gerekiyor. Taraftarın tepkisini normal karşılıyorum. Sezon başında büyük beklentiyle başladılar. Biraz daha sabıra ihtiyacımız var. Çok çalışarak bu durumu düzelteceğiz." dedi.

"Löw konusu, bugün konuşulacak mevzu değil"

Son olarak gelecek sezon Alman çalıştırıcı Löw'ün Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceği sorusuna da cevap veren İsmail Kartal "Ben Fenerbahçe'de hayatım boyunca boş kağıda imza attım. Fenerbahçe'nin ihtiyacı olduğu her zaman, göreve davet edilirsem elimden gelenin en iyisini yaparım. Löw konusu, bugün konuşulacak mevzu değil. Takımımıza odaklandık. O konular, yönetimimizin sorumluluğunda. Bunlarla ilgili bir şey demem doğru olmaz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler