Jose Sosa fena yakalandı! Şişeyi saklamak istedi ama...

03.03.2022 - 09:23 | Son Güncellenme: 03.03.2022 - 09:40

Fenerbahçe'nin Arjantinli futbolcusu Jose Sosa İstanbul gecelerinde görüntülendi. Yanında bir kadın arkadaşı bulunan Sosa, elindeki alkol şişesini saklamaya çalıştı. İşte detaylar...

Jose Sosa fena yakalandı! Şişeyi saklamak istedi ama...

iki çocuğunun annesi 18 yıllık hayat arkadaşı Carolina Alurralde'dan geçtiğimiz aylarda ayrılan adı bir dönem oyuncu Melisa Döngel'le de anılan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Jose Sosa, önceki gece Gümüşsuyu'nda bir otel çıkışı görüntülendi.

Alkol şişesini paltosunun altına sakladı

Otelden biri erkek diğeri kadın iki arkadaşı ve sunucu Özlem Yıldız’la birlikte çıkış yapan Sosa'nın elindeki içki şişesi dikkat çekti. Karşısında muhabirleri görünce panikleyen Arjantinli futbolcu alkol şişesini paltosunun altına sakladı.

Kadın arkadaşını taksiyle gönderdi

Sosa, aracına erkek arkadaşıyla beraber bindi. Arkadaşı, otelin önünde bekleyen kadına “Sosa’nın yanına gitmeyin, siz taksiyle gidin” diye seslendi. 

"Benim Sosa ile bir alakam yok"

Tek başına VIP minibüsüne binen Sosa'nın şoförü ile basın mensupları arasında arbede yaşandı. 36 yaşındaki yıldız, "Benim kesinlikle Sosa ile bir alakam yok, bilginiz olsun" sözleriyle şaşırttı.

Senin için hazırladığımız haberler